Föräldramöte o sjukdomar

Pust vilken vecka det varit. Barnen är så aktiva så jag hinner inte ens att andas i emellan alla röj. 

I fredags var vi och grillade med öppna i ett fantastiskt naturområde. Barnen åt mossa, skog och åt korv med bröd för första gången. Jag tyckte jag tog fantastiska kort men när jag tittade på dem sen var de alldeles suddiga. Det är ju himla bra om man har mobilskyddet åt rätt håll( mitt är genomskinligt). 

I går var maken lite hängig och jag tyckte han skulle stanna hemma när vi skulle på kalas. Men han ville prompt med. Väl där röjde barnen hela lägenheten med mig efter och maken satt trött i soffan. När vi tog tempen på honom när vi kom hem så hade han 39 grader. Så han har väl fått det jag hade förra helgen. 

Det är rätt slitsamt att ha tvillingar och en sjuk man, allt hänger ju på mig liksom. Det gör det nog annars oxå men nu mer än vanligt. Jag har dessutom inte sovit på en vecka då jag hostat en del så jag är nu rätt sliten. 

Fick hostmedicin av kompisen så jag tog en hutt i går kväll. Vilket misstag. Jag hade så ont i magen så jag låg och skrek på badrumsgolvet. Jag kunde inte andas, röra mig utan bara låg och kved. Till slut fick jag väcka maken som blev alldeles förskräckt. Han ringde 1177 som sa att blir det värre får du väl åka in. På en skala mellan 0-10 i smärta låg jag på minst 30. 

Så skulle vi väcka tvillingarna, maken köra med 40 graders feber med mig skrikandes i bilen? Dont think so! 

Så jag plågades i en timme till,  det gick lite i vågor så jag hann googla hostmedicinen där det stod att kramp i gallgångarna är en vanlig biverkning (jag har dock ingen gallblåsa). Ont i gallan har jag haft förut så en voltaren stoppade jag i mig och efter en stund släppte det. 

Men hosta gjorde jag inte ;-). 

Fy vilken mardröm! Den värsta smärta jag varit med om. 

I dag är jag lite öm o trött, maken döende i sin mancold och så hoppas jag kunna komma i väg o rida. Nu har jag gett twinsen lunch, gått sovpromenad och maken ligger o sover. 

På tisdag är det dags för informationsträff på förskolan barnen ska börja på. Spännande och lite läskigt!  På fredag kommer kanske mamma? Hon kom inte i helgen nämligen. Kära nån. 

Suddigt ;)

Kommentarer

  1. Mancold är inte att leka med! Min man har normaltemp på 36 grader. När han har 37,5 så bara skrattar ju jag, men han håller på att DÖÖÖÖ...... ;)

    Jag antar att du tog Cocillana Etyfin (eller hur det nu stavas). Det är morfin, så man hostar verkligen inte!! Superbra ibland!! Men, som sagt, det är ett känt fenomen det där med magen.... Och tar man för mycket stannar slemmet kvar nere i lungorna och man får lunginflammation.... Men hoppas du fick lite lugnare host-natt när väl magontet släppt!!

    Kram på dig, min vän!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Stämmer bra. Fy. Den vågar jag aldrig mer ta. Hellre hostar jag.

      Kram!

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering