Första tanden! (nästan)

Då var den här, den lilla bissingen vi väntat på. En liten vit vass tand som har spruckit igenom tandköttet. Man ser bara lite av den, men jag förstår att det gör ont. Klara var inte sig själv på hela dagen i går, ledsen och olycklig. Detta trots jag smörjde med Mamdent och alvedon.

Oavsett smärta för lilla Klara så är jag glad och lite stolt. Första tanden liksom! Hur stort är inte det?

****
I går var målaren här, han grundade och skrapade och lyckades spika dit plankor precis när barnen hade somnat. Såklart. Så det blev många promenader i går:)

Vi fick ärva en gunga av en granne så den satte jag upp i går, krokarna fanns redan. Och Klara tycker det är SÅ roligt! Hon skrattar och myser men Alfred..Han..Nje. Gunga är inte riktigt hans grej :)

I dag är målaren här och så kommer städarna, bilen har ju körförbud så jag får helt enkelt försöka hålla mig utomhus och ur vägen. Hoppas det blir bra väder för än så länge är det moln och regn i luften.

Alfred är redan vaken och stökar runt här i köket, Klara fick en sudd alvedon till kvällen så jag tror hon sovit gott i natt.

Jag har sovit för andra natten i rad utan lergigan. Helt utan! Mycket stolt och glad. Jag åt ju bara en halv av de svagaste men ändå. Jag är mest rädd att inte få sova de timmar jag kan, jag vaknar ju 100 ggr på natten och vaknar tidigt. Det är sällan jag sover mer än 3 timmar i ett sträck. Eller ja. Det har nog inte hänt på år. Men dessa två nätter verkar det inte gjort nån skillnad, jag sover samma/lika illa i alla fall. Så hej placebo :) Så oavsett om barnen sover eller inte så sover ju inte jag.


****
Det är HELT omöjligt att lära sig dressyrprogrammet! omöjligt! Fattar inte hur jag ska klara det.

pluggar dressyr..



Kommentarer

  1. När jag ska lära mig dressyrprogram använder jag en stor matta som ridbana och travar runt på den hemma i vardagsrummet 😂

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha ;) jag travade oxå runt på en matta här hemma ;)

      Radera
  2. åh vilken söt liten tjej i gungan. Tänk så stora de är nu. Tänder på gång och mer medvetenhet om omvärlden. Ni har en fantastisk tid framför er med era fina små.

    Kramis Lena och missarna

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det har vi verkligen! De är supergoa ;)

      Radera
  3. Tandlossning här med... Sömnlösa nätter... Vilken slags alvedon använder du på tandköttet? Flytande eller? Nånting annat? Era fina Twins är exakt 1 mån äldre än vår lilla skatt.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vanlig flytande. Jag vet inte om det hjälper alls. I dag har hon varit utan.

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering