Att inte förstå

Ibland är det väldigt klurigt att förstå vad barnen vill, inte vill eller vad som inte är bra..Alfred är som ni vet inte riktigt nöjd med livet. 

Som i går vaknade han tidigt, han tas in i vår säng för att mysa med oss. Han blir väldigt glad när maken hämtar honom men när han sedan läggs emellan oss börjar han storgråta. Vi brukar kalla det Alfred gråt för han är hemskt olycklig o går inte att trösta hur man än gör. 

Efter en stund somnar han. Jaha? När man tar in Klara blir hon alldeles lycklig o ligger o leker och pratar. Fast hon å andra sida är mestadels lycklig och glad. 

Alfred har börjat visa humör. Kommer han inte in i badrummet för dörren är stängd blir han arg o gråter, samma med grindarna. 

Det var för övrigt en bedrövlig morgon i går som började redan kl 04, när jag sen skulle iväg och jobba var jag både sur och trött. Alla på jobbet var överlyckliga att det var halvdag men inte jag, ;) jag ville äta lunch, umgås och jobba. Jag måste vara den enda som vill jobba hela dagarna. Men ingen annan ville stanna kvar med mig så efter lunch fick jag åka hem. Haha;)

Kollegorna som var över förra veckan till oss o kramade bebisar var förkylda och beskyllde Alfred för bacillerna ;) vi får se om de smittade tillbaka till mig i går. 

*****
Idag verkar solen gett upp, vi har ingenting planerat utan det får bli en lugn dag. Vi firade ingenting i går, vi vågar ännu inte rucka på tiderna, chansa att de sover i vagnen och sen sover hela natten så vi firade inte Valborg i går. 

I morgon ska vi i väg till en kompis på middag, vi är några som brukar träffas varje halvår för mat och mys. Så i morgon ska vi alla träffas hos en av dem på andra sidan stan. Hon är iranier och brukar laga gudomlig mat från sitt land! Det ser jag framemot! 






Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering