Äntligen godkänd :)

HURRAA! Jag blev godkänd trots fel galopp efter volterna, och det märkte jag ju inte ens:-) Min ridkompis kom och hämtade mig tidigare så satt vi och pluggade på när den andra gruppen hoppade.

Sen var det dags, fick byta till dressyrsadel och även stigbyglar- hej krångel! Jag red som nr 2, inte den vackraste programridningen men jag kom i håg allt. puh! Äntligen kan jag släppa det! Nästa vecka är det markarbete inför hoppningen veckan därpå.

Jag kom hem rätt sent (nackdelen med samåkning) och sen kunde jag inte sova, oron som jag haft ett tag har inte släppt. Jag vet inte riktigt vad den gäller men det är så det kryper. Jag tror det gäller barnen men det är så mkt som snurrar vid oro så det är inte särskilt logiska saker. Förbannade GAD.

****

I dag kommer målaren och fortsätter med målningen på huset, det blir kanonfint! (Mörk)rött med vita knutar, tyvärr tar han inte fönstren så det får vi klura lite på hur i ska göra med. Han måste vara världens trevligaste målare, han är så där ubertrevlig. Han är ju inte bara målare utan även ledarskapscoach, så i bland bygger han altaner och ibland utbildar ledare på volvo tex :)

Volvon är äntligen på reparation av handbromsen så vi slipper körförbudet. Ska bli spännade att se vad det kostar, vid nästa lön måste vi nämligen köpa bilbarnsstol nr 2 till Alfred som snart vuxit ur sitt babyskydd.

Fusklapp :)


Kommentarer

  1. Härligt att du klarade det!! Grattis! Tips - kolla bilbarnstol på blocket

    SvaraRadera
  2. Härligt med provet! Du kan!!!!! Oj det borde väl vara dags med bilbarnstolar för båda nu. Jag fick rådet att så snart dom kan sitta så bör man byta bort babyskyddet för det är mkt säkrare med en monterad bilbarnstol. Man behöver inte bry sig om att de ska vara 9kg som ofta står på stolarna.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering