Pigga barn :)

I dag verkar inte maken få någon lugn morgon då Klara vaknade redan före sex och lyckades väcka Alfred. Så nu är båda utomordentligt pigga när jag ska i väg till jobbet om en stund.

Det ska bli skönt att få en liten paus även om vi haft fantastiska fina dagar (mån inte inräknad), men nu när båda ligger och kvittrar på golvet så saknar jag dem redan.

****

I dag ska vi få 2 timmars extra städning, perfekt då vi varit sjuka och gror igen. Jag har valt att ta städning varje vecka nu, 2 timmar ena gången och 4 andra. Det kommer kosta mig 400 kr extra i månaden och just nu känns det värt varenda krona. Jag dammsuger nästan varje dag, men det märks knappt. Vissa dagar tycker jag inte att jag gör annat än och städar.

****
I går var jag och tittade på resesängar, jag kan inte påstå att det var något överväldigande utbud. 3 sängar hittade jag och alla känns sådär. Enligt personalen får man hjärnblödning av alla oavsett märke när de ska fällas i hop och tas upp. Någon var lite ranglig, en annan dyr och den tredje opraktisk.

Jag köpte även en sittstol till duschen då Alfred är för lång för duschkabinen. Den ska vi prova i kväll, spännande :-)




Kommentarer

  1. Hoppas du lägger ut bild på när han sitter i badstolen. Funderar på en till sonen så han kan få bada mer än 2 minuter, han e sjövild av lycka, lite svårt hålla han då och baljan är ju liten.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering