Cykelvagnar och skolor

Dagarna går så himla fort men är ändå så långa och emellanåt långsamma. Vi börjar dagen 05.30 så är det fullt ös tills barnen lägger sig vid 19.30 sen brukar jag va helt slut och lägga mig vid 21.30 och läsa en stund. Klara vaknar ju fortfarande 100 ggr på nätterna men jag vaknar bara några av dem och maken tar dem flesta.

I går höll maken på hela dagen och skruvade i hop cykelvagnen, däremellan var vi till en kommunal förskola och jag var till tandhygienisten.

Jag gillade förskolan, trots den var sliten och byggd på 70-talet. Till hösten ska de få ommålat och renoverat. De två pedagogerna var väldigt trevliga, lokalerna stora och tomten var enorm. Massor av berg, skog och natur att leka på. De hade välplanerad inskolning och mkt tankar kring utveckling osv. Dock inte så riktad inlärning som den privata. Jag tyckte dock de sa att de var inspirerade av reggio emilio?

De hade olika projekt och just nu hade de ljudprojekt och spelade in och lekte med olika ljud. Jag tycker absolut att de är ett alternativ som vi ska betänka.

****
I dag har vi varit och storhandlat, snart ska bilen besiktas och så kommer tvillingmammakompisen och lämnar lite kläder. De har dock varit magsjuka så vi kommer typ ses i dörren.

Bananplättar är en riktig hit här hemma till mellis men så tråkiga att stå och steka men nu är det gjort. Jag har provat att göra egen fruktpure oxå. Det blev..ok. :)

Sen har vi laddat med film och våra tolv godisar (såklart:) till kvällen. Och så ska ju nya cykel/promenad/hund/skidvagnen provas. De behöver växa in sig lite i den men bulla upp med filtar osv så kommer den bli toppen. Jag tycker dock den är rätt ful men ändå.



Kommentarer

  1. Åh, vad stora barnen har blivit! Och vad söta dom är! Jag kikar in här så gott som dagligen, men är väldigt dålig på att lämna kommentarer. Vill dock säga att det givande att få följa er vardag. Det är verkligen helt fantastiskt att de äntligen fick komma till er. Tänk att det var just Klara och Alfred som ni väntade på under alla dessa år av kämpande. Magiskt!
    Stor kram

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering