Att vara duktig

I går var det verkligen fullt ös, så otroligt intensivt det är att ha barn tillsammans med måsten. Vi har och storhandlade på morgonkvisten, åkte till återvinningen, badade barn, tog långpromenad och lagade måltider i tid och otid. Dagen till ära tog vi fram storvagnen och promenerade med den, tung men lättkörd.

Apropå mellanmål så tänkte jag i går att det är lika bra att köra på, vi provar. Det blev en succé! Jag tog det vi hade hemma, avocado, leverpastej, ost, banan och en polarkaka med philadelfiaost på. Till det fick de lite rysk yoghurt. Alfred var överlycklig och tryckte in allt han kunde, medan Klara var mer skeptisk.

Men ner gick det och som nån av er skrev, det ska ju bara göra att de håller sig mätta till huvudmålet och det gjorde dem, och magarna verkade nöjda och ingen av verkade hungriga sen. Vi gjorde dock bara en sån mellis men de fick ett extra matmål oxå.

Det blev ju en del sanera efteråt och Alfred som lärt sig och dricka ur mugg med sugrör härjar rätt rejält med den så ja..Matkladd med vatten blir sörjigt kan jag informera :)

Till lunch hade jag köpt stjärnpasta och lite ärtor att spä ut maten med tillsammans med hemmagjord kyckling. Det uppskattade inte Klara, trött var hon oxå så maten var inte godkänd enligt henne medan Alfred åt med god aprit.

****
I dag är det ju ridning och förmodligen en promenad i solen, vi tänkte ta med fika och gå ner till sjön.




Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering