Tjejträff och jobb

Huga så tidigt vi var i väg till sjukgymnasten, vi fick tom väcka Alfred som sov så gott. Men i väg kom vi och sjukgymnasten var otroligt trevlig. Han såg inget fel på Alfred och han är precis som man ska i korrigerad ålder. Han undrade om vi ville fråga nåt och vi pratade om att konsten att kunna sitta. Ingen av dem gör det ännu om de inte har stöttning av etc en stol osv. Så vi fick lite tips och tricks med oss hem och ska ses om två månader.

Sen åkte vi till en galleria som ligger nära, jag har inte varit där på flera år och de har verkligen gjort den fin. Vi lunchade och fikade, de hade en suverän babylaunge där barnen fick lite mat i sig. Sen åkte vi hem och plockade bort den gamla torktumlaren och installerade en ny. Vi la ut den gamla som bortskänkes på blocket och det tog 10 minuter sen var den tjingad. Helt perfekt!

Och vilken torktumlare! Vad tekniken har utvecklats på 10 år med tex lyse, smarta val och värmepumpsväxlare. Det betyder att det inte blir kokhet i badrummet, ingen fukt utan maskinen tar tillvara på all värme och återanvänder den. Det bästa är att det inte är någon skrikande Robban i badrummet som ylar i två timmar för han vill ha sällskap i värmen (!) Det är därför vi aldrig torktumlat eller gjort det när vi går ut..Hahah :-) Knaskatt.

****
Osså intervjun, så märklig den var. Väldigt avslappnad fnissig och inte alls så mkt frågor. Den tog max 30-40 minuter och det kändes att de inte gjort så mkt intervjuer förut. Men jag gillade hon som jobbar där, jobbet och stämningen. Däremot vill de ha en heltid och gärna från nu. Jag har sagt halvtid i sf och till hösten kanske 60-80%. Då får i pussla lite och maken får vara hemma mer.

Vi får se. Jag vill och inte vill ha det. Mest att jag tänkt vara ledig länge nu, krångel med tider och FK och makens jobb. Barnen kommer ju vara hemma länge oavsett, det blir mer pusslande för oss föräldrar.

****
I dag kommer en kompis och hennes nya pojkvän hit och lånar bilen och fikar, det ska bli trevligt. Sen ska jag i väg på tjejträff och träffa gamla kollegor. Det ska bli roligt att träffa dem och jag tänker ta bilen till restaurangen sp jag kommer hem i tid.

****
Nu tar sig Klara fram överallt, man hittar henne både här och där i huset..






Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering