Sökt jobb!

Så himla skönt att jobba, maken är så himla glad att vara hemma! Det tråkiga är att ännu en sagt upp sig på jobbet, jag blir så ledsen. Jag lär ju känna en massa nya människor i alla fall, det är ju positivt. Jag är helt slut på kvällen, och på jobbet oxå förresten. Jag använder min trötta hjärna så mkt att jag blir alldeles slut.

I alla fall surfade jag lite av en händelse på jobb, såg att det var en ledig tjänst i kommunen på en skola. Jag måste bara söka direkt! Så nu är det gjort, jag saknar skolan oerhört mycket.

Men de vill ha heltid from nu och...asch, jag chansar. Jag har väntat på att den tjänsten ska bli ledig i flera år.

Lilla Klara vaknar bara tidigare och tidigare. Snart börjar det bli okristligt tidigt. Jag vet inte varför, för hon är ju inte hungrig. Hon vill inte heller somna om och det verkar inte spela nån roll vilken  vi lägger henne.

Det gör iof inte så mkt för hon är så nöjd, hon ligger på sin matta och pysslar med sina leksaker.

Åh, vad tycker dom när jag sjunger, jag sjunger hela tiden(rätt falskt). Sångerna bara går runt, runt. Men båda lyser upp som små solar när jag tar ton. Gulligt!

Jag har faktiskt börjat ha klänning på Klara, mest såna som man har en body under. Det är opraktiskt och knöligt men oj så söt hon blir i den!

****
Idag är det dags för veterinär, hälsokontroll av Stiina och klor på Robban. Vi får se om vi åker allihopa eller om bara en åker med katterna.

I dag kommer bli en bra dag. Jag bara känner på mig det :)

Kommentarer

  1. Så glad jag blev av ditt inlägg! Det utstrålar positiv energi och glädje. Så fint när man orkar skriva om de fina stunderna, blir så lätt att jag själv skriver bara när något är negativt... Spännande med jobbsök, håller tummarna! Vad är det du har för profession?

    SvaraRadera
  2. Om du sätter klänning på båda barnenblkr det dubbel gullighet! ��

    SvaraRadera
    Svar
    1. MEN ...GUUUD vad löjligt !!!
      Hälsningar Skaune

      Radera
    2. Varför är det löjligt? Inte så att det syns att ena barnet har snopp om man inte kollar i blöjan. Är gullighet viktigt så är det. Viktigare än bekvämlighet.

      Radera
    3. Jag förstår inte riktigt vad du vill säga? Vad är din poäng? Att jag ska klä min barn i klänningar för att jag tycker Klara är gullig i klänning i bland eller för att?

      Radera
    4. Åhhh, du kanske tror att Klara tycker att klänning är obekvämt? Då kan jag säga att det nog snarare är tvärtom...

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering