Skilda rum del 2

Alltså, jag glömde ju skriva om det jag tänkte i går så det är bästa jag gör nu.

Barnen väcker varandra hela tiden, jag får jämt rusa in dit för att den ena inte ska väcka den andra. Sängarna står ganska nära varandra men rummet är ju liksom fullt möblerat så jag vet inte alls hur man ska möblera. Rummet är ju inte heller så jättestort.

Nä, en snickare som kan flytta väggen skulle behövas, då måste nytt golv till i båda rummen, tapeter och tak. Det blir ett jätteprojekt. Och dyrt. Alltså måste vi lösa det på nåt annat sätt.

Det dämpar väl inte så mkt på varsin sida på rummet?

****
I går gick dagen bra, det är ju fullt ös hela tiden och inte mkt andrum och jag är glad att jag hinner få i mig mat och kaffe. Alfred har päronförbud för det verkar vara det som utlöser hans matgråt. Utan päron är en glad Alfred. Päron är för gott helt enkelt. Vi åkte och handlade en sväng så dagen gick rätt fort ändå. Klara dreglar kopiösa mängder men jag varken känner eller ser några tänder.

De har så mkt glädje av varandra, de skrattar och pratar med varandra och lyser upp när de ser varandra. Utom när Klara tar den leksak Alfred har förstås, eller hans napp. Hon är otroligt klåfingrig och som en liten skata med sina små händer. :-)

****
I dag blir det en promenad, jag tror det ska sluta snöa på eftermiddagen. Hoppas jag, för vi har snart en halvmeter snö och nu får det vara nog. Jag har aldrig varit med om så mkt snöande sen jag bodde i Dalarna tror jag.

Roade mig med att inreda deras stolar lite, det gjorde stolarna genast trevligare.


Kommentarer

  1. Har inte ni ett gästrum? Gör om det isåfall till ett barnrum ...

    Roligt att de har börjat att kul med varandra, mindre kul att de väcker varandra...

    Skönt att Alfreds magproblem var så enkelt löst ...

    Hur har det gått med Stina?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nej, det var där barnen sover nu.

      Hon är fortfarande som ett plåster, vi är helt oense här hemma hur vi ska göra.

      Radera
  2. men sötnosarna =). Det är en underbar tid då de upptäcker världen. Mina barn älskade att titta i och prassla/äta på reklamblad/tidningar. Då ska det vara sånt glatt papper som inte svärtar av sig. Och massor med färg förstås =).Hoppas att det löser sig med Alfreds mage nu och att de sover bättre.

    Kramar från Lena och missarna

    SvaraRadera
  3. Ni behöver ju inte göra om ett rum bara för att bebisen ska sova i det. Lyft ut den ena sängen till en annan (lugn) del av bostaden. Den ju stå var som helst ett par veckor även om det inte är inredningstekniskt rätt. Så kan ni ju prova om ni tycker det gör det bättre

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vi har ju ingen sån lugn del, trots vi bor i hus är det ganska litet. Men jag gillar tanken, ska klura lite!

      Radera
  4. Kan inte ett av barnen sova inne i ert sovrum? Måste ni flytta på en vägg? Räcker det inte med att dela rummet på mitten? Hoppas Alfreds mage blir bättre nu när ni utesluter päron:-).. Kram

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering