Jobba igen

Så var det torsdag igen och det är dags att gå till jobbet, Klara är pigg som en mört och vaknade som vanligt alldeles för tidigt. Men det är inte mitt ansvar i dag det är maken, idag får jag bara vara Cecilia och ha fina kläder utan kräk på. Väldigt skönt! I dag ska vi får vår torktumlare vi beställt, vår gamla fungerar men de e just gammal. Ska bli väldigt skönt då det tvättas en massa nu för tiden :-)

Dagen i går gick väldigt bra och alla var så nöjda och mysiga. Vi hade en riktig toppendag!

Kvällen slutade dock sådär, deras favoritgröt var slut och den ville inte äta den andra, Alfred var hungrig och skrek som...Jag försökte värma annan mat så fort jag bara kunde o han har inget tålamod att vänta och då gör han det han är bäst på..skriker. Inte stressande alls, nejdå. Sen var han ledsen hela måltiden och jag med.

Sen läckte hans flaska på hela pyjamasen och han var nyduschad och höll på somna. Ja, jösses.

Men det är sjukt vad dagarna är långa, jag hade tvättat och klätt på barnen, tagit ner en tvätt och hängt upp en ny, gett barnen frukost, själv duschat och ätit, druckit massa kaffe, röjt i köket, röjt i huset och tittade på klockan och den var bara 08.20 NOLLÅTTA!! my gad!

****
I morgon bitti ska vi iväg tidigt till sjukgymnasten, BVC skickade ju en remiss dit för de tyckte Alfred var svag. Vi får se vad de säger..

Sen ska jag ju på intervju. Det var länge sen nu jag var på sånt..Förra året när jag var gravid, och fick det..Vilken grej, vi får se hur det går nu.


Kommentarer

  1. Spännande med intervju. Lycka till! Impad att du är så effektiv o hinner fixa så mkt trots två barn! Tycker duscha bara är svårt - med en! Hur gör du?

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering