Isak och gravsten

Vi har varit och promenerat flera dagar i veckan nu för att hälsa på Isak. Jag blir alltid så ledsen när jag är där, gråter och det värker i hjärtat.

Han skulle varit 1,5 år nu och sprungit runt och lekt, kastat boll och gungat. Jag tänker mycket på honom- hur skulle han varit, vad skulle han tyckt om?

Jag vet att vi gjorde allt vi kunde då men jag ångrar mig ändå att vi inte valde gravsten, att vi påbörjat en familjegrav och han skulle inte blivit glömd. För med en gravsten så finns han alltid kvar då andra läser på stenen, det krattas och putsas kring den och hans namn blir aldrig glömd. Kan man skaffa gravsten på en tom grav? Det blir ju jättekonstigt, inte heller vet de väl var de grävt ner honom.

Det är i alla fall nåt jag tänker på och ångrar.

I morgon fyller tvillingarna 7 månader, det är inte klokt vad tiden går. Det säger jag varje månad men det tåls att upprepas.

****
I går var jag och barnen till Ikea och köpte en till lekmatta, den är inte lika bra som vi har nu men den duger bra. Den vi har börjar bli för liten och det uppstår ofta slagsmål om den lilla plats som finns. Golven här hemma är rätt kalla så det kändes som ett bra köp. Lite leksaker slank även ner och sen bar det i väg hemåt.

Vi verkar tyvärr hamnat i en gnällfas så på eftermiddagen blev det en promenad för att hämta paket. Jag har beställt lite olika pipmuggar i hopp om att de snart ska börja dricka själva. Men de var inte särskilt populära.

****
I går berättade jag ju att det vaknades kl 3 på natten, både jag och maken var upp och gungade säng. Nu visade det sig att jag gungat fel barn och dessutom skyllt på fel barn. Hahaha :) Det var tydligen Alfred som härjat och inte Klara.

I natt har dock Klara vaknat några gånger och slängt av sig täcket. Inte vet jag om det är därför hon vaknar men efter lite gung så somnar hon om.

*****
Ingen aning om vad vi ska hitta på i dag, det är rena stormen ute men jag måste nog gå ut. Jag saknar vuxna människor, igår pratade jag inte med en människa på hela dan.

Så i morgon blir det nog öppna förskolan.

En tröja till Maken

Soffan är flyttad o barnen sover på rad


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering