Att vara tjock

Fy vilken onyttig helg.

Jag är jämt hungrig, hinner inte äta och slänger i mig mat på veckorna. Denna helg har vi haft tid och jag har haft val att välja annat. Men nejdå.

I går var vi på inflyttningspizza hos killkompisar som både bjöd på kakor och chips, jag kan inte låta bli att ta. Jag får sån otrolig matångest, det gör ont i mig och ändå låter jag inte bli.

Jag har gått ner massor i vikt i och med graviditeten, men tyvärr verkar kilona smyga sig på igen. Det känns hemskt tråkigt då jag aldrig mer vill bli så tjock igen. Jag hatar att vara överviktig, jag vill väga typ 60 kg och känna mig fin.

Så i dag är det nya tag. Nu är det skärpning. Det blir promenad och sen i kväll ska jag rida.

Usch. Ångest.

****
Klara är verkligen på G att börja krypa, hon står och gungar på alla fyra nu. Och hela jag -Skriker NEEEEJ, inte ÄN. ;-) Nu går utvecklingen så fort framåt att jag inte hänger med.

Hon siktar alltid på Alfreds leksaker och tar dem och skyfflar dem under sig, hon hasar av lekmattan och siktar in sig på mattor och annat som INTE är leksaker. :) Som en liten skata som letar efter glittrande silver.. Sen tar hon sina leksaker hon har framför sig och kastar i väg dem.

Alfred har haft några riktigt glada dagar här, han har skrattat, pysslat och varit allmänt lycklig. Han verkar ha stannat lite i vändningsförsöken nu och vänder sig inte hela tiden. Klara är ju som hon hade eld på ryggen det bara INTE går att ligga på rygg, hon är bedrövlig att byta blöja och klä på nu. Nästintill omöjlig.

Nu vaknade alla här...(jag skulle få sovmorgon idag, gissa vem som är uppe och vem som sover?)

Fortsättning följer.

Kommentarer

  1. Åh du är för snäll!! Jag puffar på min karl om han inte går upp, acceptera inte detta! För mig är sovmorgnarna så heliga så jag skulle bli rosenrasande ifall jag förlorade den. /Jackie

    SvaraRadera
    Svar
    1. Men jag blir så trött att jag måste tjata mig till det här. Varför kan han inte tänka själv?

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering