Vad härligt!

Det var så roligt att jobba i går, fika och äta lunch i lugn och ro. Prata med alla människor om mina fina barn, känna sig behövd. Alla blev så glada och se mig och alla gav mig beröm att jag var så smal (de har ju å andra sidan nästan bara sett mig som gravid).

Kort och gott var det otroligt skönt att jobba men oxå läskigt hur hjärnan lagt av, jag är så seg i hjärnan och det tar lång tid att göra mitt jobb. Mot förut då jag gjorde allt på en sekund, läskigt hur hjärndöd jag blivit.

När jag kom hem var jag full av energi och även maken och tvillingarna hade haft en bra dag, de hade haft besök (som senare på kvällen blev sjuk) och varit ute på äventyr. I dag är jag dock väldigt trött, jag skulle kunna gjort vad som helst bara jag fått ligga kvar i sängen en stund till.

Klara har förövrigt börjat ställa sig på alla fyra, och börjat krypa med benen lite. Förut har hon ju mer ålat sig fram. Nu måste vi verkligen göra huset barnsäkert, jag vet inte ens vilken ände jag ska börja i. Kontakterna är i alla fall igenpluggade.

****
I dag blir det promenad och förhoppningsvis en lugn dag, vi skulle åkt och klippt lite klor på katterna men det har jag glömt att boka.

I dag ska även tvillingarna få börja med lite middag, så nu kommer de äta tre riktiga mål om dan, varav en är gröt. Klara äter ju väldigt lite fortfarande men Alfred äter ju jättebra. (oftast)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering