Tvillingarna 6 månader i dag

Hipp, hipp HURRRAAAA på er 6 månaders dag.

Kommer ni i håg för 6 månader sen? Jag var så rädd, full av hormoner och så förväntansfull. Det var det märkligaste och häftigaste jag varit med om.

Sista bilderna på magen

Några dagar gamla

Klara
Älskar att stå och vill göra det mycket. När hon är koncentrerad låter hon *öhhöhööh* och stirrar mkt på saken i fråga. Stora blå ögon och en bestämd vilja. Hon vänder sig från rygg till mage och tvärtom,  även på skötbordet, börjar göra kryprörelser och tar sig fram genom att rulla, dra sig framåt. Är ofta glad och skrattar mycket. Vill att det ska hända något hela tiden, kan roa sig själv långa stunder med en leksak. Suger ut allt som finns från leksaken- ungefär som man gör med kräftor.

Hon sätter babysittern i gung så den gungar upp och ner med en väldans fart, sparkar mycket med benen i luften. Klara älskar att bli killad och pussad i nacken, flyga flygplan och bli kastad runt i luften. Tycker främmande människor som pratar med henne är lite läskiga. Är väldigt trött på kvällen men vaknar tidigt på morgonen och alltid med ett leende. (förutom de konstiga morgonskriken kl 05.30 då hon inte ens är vaken)


Alfred
Pratar mycket och gärna, låter hela tiden och gnäller ganska mycket. Tycker mycket är läskigt och darrar då med underläppen. Älskar sin snutte och napp över allt annat, men även all sorts mat. Allt går ner med ett leende men går det mer än två timmar så tror han att han ska svälta ihjäl. Tycker om att bli killad i pannan med mitt hår och skrattar då mkt, tycker även det är roligt när man blåser honom på magen. Älskar när vi sjunger då sjunger han gärna med. Tycker mkt om Klara och lyser upp när han ser henne. Tycker om alla människor och alla får hantera honom och gärna ge honom mat.

Kan inte vända sig ännu men har börjat lite grann. Sprattlar gärna men ligger ofta som jesus med benen i hop och armarna rätt ut. Tycker inte om när man gå iväg utan vill att någon alltid är hos honom och roar honom.

*****
I går så beslutade vi att ta bort skötbädd och alla saker från badrummet. Klara är nu så aktiv att hon vänder sig på ett kick och får tag i sladdarna till torktumlaren. Vi har nu flyttat in till den sköthylla som det var tänkt från början. På dagarna håller vi ju ändå mest till på golvet.

Vi hjälpte även killkompisen att packa och kasta saker på tippen, nästa helg går det stora flyttlasset till hans nya hus.




Kommentarer

  1. Många grattiskramar till er allihop. Följt din resa. Tänk att du kämpade tills du lyckades!
    / Charlotta

    SvaraRadera
  2. Grattis på 6 månadersdagen (i efterskott)! Helt ofattbart att det redan gått sex månader sedan de föddes.
    Kram

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering