Stressad men oxå kärlek

Nu sa jag det till maken igen, att jag vill att Stiina flyttar till någon som har mer tid. Jag kan inte ens förstå att jag säger de orden, jag har älskat katterna över allt annat och nu vill jag att de flyttar. Men han verkar inte förstå. Jag får dåligt samvete av bara tanken men just nu funkar det bara inte, hon stressar ihjäl mig.

Dessutom hinner vi knappt leka med dem så i natt så skrek hon 04.15 sen kunde jag inte somna om.

Jag kommer nog och lägga ut en notis på FB men jag tror inte jag har några kattvänliga kompisar. Men hoppas kan man ju och maken måste acceptera det här.

****
Om jag ändå ska fortsätta gnället så är min rygg bedrövlig just nu, allt krypandes på golvet har knäckt den helt. Ingenting verkar heller hjälpa och i dag tog jag värktabletter för första gången. Hoppas det blir lite bättre, jag har ju provat naprapater, kiropraktor och akupunktur och träning men det blir inte bättre. Det började med graviditeten med Isak men släppte aldrig sen.

****
I går hade vi ett hallelujamoment jag och Klara. Hon "lekte" spöke och upprepade en rörelse och jag låtsades bli rädd, sen skrattade vi båda två och höll på hur länge som helst. Hon är så härlig och mysig vår lilla prinsessa.

Alfred vänder ju på sig nu hela tiden, det tog honom bara två dagar att komma på hur man gör, han är så himla duktig.

Jag fick förövrigt brev från sjukgymnasten ang honom så nu har vi bokat tid, men jag blev skitirriterad på remissen läkaren skrivit. Hon har verkligen inte lyssnat på vad vi sagt. Hon skrev bla "han verkar sitta mkt i babysittern". Öh, nej. Tvärtom, de sitter aldrig där förutom när jag är ensam och matar.

Sen skrev hon nåt mer korkat men det har jag redan glömt..

****
I dag ska jag till jobbet och luncha, eller ja..Med de två som är kvar snarare. Ska bli skönt att få lite andrum om så även en timme.

****
Ni har skrivit så mkt fina kommentarer, jag har inte hunnit svara, men era mail har jag i alla fall svarat på. Tack för all er backup, känns så himla skönt.

Kommentarer

  1. När vi fick vår dotter så hade vi det båda jätte jobbigt pga dödsfall i den nära familjen. Kaninen vi har vår jobbig jag kände som du+en extra sak att städa efter. Men så inget till min man. Nu är dottern 2år+några månader och hon älskar sin kanin. Jag är så glad att jag höll ut när han var som jobbigast. Höll i sig ca ett år. Nu kanske man inte kan jämföra katt och kanin men tror det är rätt vanlig att känna så. Hoppas det löser sig på bästa sätt. Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vi har ju tre katter så vi kommer inte bli utan :)

      Radera
  2. Ang Stiina. Då ni inte hinner med henne enligt dig, och hon tydligt visar missnöje genom att jama och stressa upp sig själv och er så ska man tänka vad som är bäst för henne. Det är INTE lätt att lämna ifrån sig en älskad katt. Jag har varit tvungen att göra det trots att det varit en misse som jag tänkt använda i avel. Då de inte mår bra hemma i flocken som består av alla i huset både djur och människor så är det bättre att försöka hitta ett nytt hem. Det blir förmodligen jättebra om det blir mer tid för bara henne. Ni har inte misskött era katter på nåt vis men det är klart att de märker av att ni blivit fler som tar tid i anspråk.
    Ha aldrig dåligt samvete för att du vill att hon flyttar. Du tänker ju på hennes bästa.
    Lycka till med henne och kramis från Lena och missarna

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Lena! Det var precis vad jag behövde höra. Du är jämt så klok.
      Kram till dig.

      Radera
  3. Bara detta att du reagerar visar att du bryr dig om Stina. Vi vet att du älskar dina katter och vi vet att det inte är ett lätt beslut. Men vi vet oxå att du gör det av kärlek. Den tiden hon har bott hos er har hon fått ovillkorlig kärlek, att låta henne flytta till ett nytt hem där hon kan få fortsatt kärlek och lugn med uppmärksamhet är ju något som Stina behöver..

    Hon kommer att få det bra och du kommer att må bättre när du vet att din älskade Stina mår bättre...

    Massa kramar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, det var fint skrivet! Lägger sig som bomull till mitt hjärta :-)

      Kram

      Radera
  4. Ang din rygg? Någon som undersökt om dina magmuskler tagit ihop sig? Om inte bukmuskulaturen läker ihop, TRÄNAS RÄTT, efter en förlossning så får man ont i ryggen, kroppen orkar inte. /En som alltid har ont i ryggen pga delad magmuskulatur.

    Det råder grov okunskap i ämnet, så att du är beredd på att isf kolla upp saker själv på nätet. Inte ens Mödravården ger rätt information.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nej ingen. Var kollar man det? Google?

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering