Snö och åka hem

I går hade vi en urmysig dag, allt blir så mkt lättare när vi har några extra händer. Dagarna flyter på ett annat sätt, smidigare och mindre stress. Klara var inte rädd för henne när hon kom alls, lustigt. Tom med min syster grät ju Klara för. Men dalakompisen får handskas med henne precis som oss.

Jag önskar dalakompisen kunde vara här jämt. Synd att vi bor så långt bort i från varandra.

Så kom snön i går, vi fick säkert 1 dm på någon timme. Jag var ute och skottade men det var lika mycket igen. Jag tycker det är mysigt i alla fall, idag ska vi nog ut och dra lite pulka.

Klara är pigg och vaken, hon vaknade nästan en timme tidigare än hon brukar. Inte vill hon somna om heller, trots hon ligger och myser med pappa just nu.

Vi fick en massa bra leksaker av Malin. Tack! Massa smarta och bra bitleksaker som tuggas på mest hela tiden. För det tuggas på allt just nu, och dreglas. I mängder. Vi gör nog av med 3 dregglisar om dan/barn. Alfred har ju både dubbelhakor och dreglar vilket visat sig vara en dum kombination, han är röd och prickig under alla hakor. Inte går det bort heller trots allt jag försökt, måste ju klia och vara obehagligt?

Bvc sa att det blir så.. Jahapp.

Saker jag måste försöka ta itu med denna vecka och sluta skjuta upp.

-byta BVC
-ringa läkare om sömnen


Kommentarer

  1. Prova att använda lite av den rumpsalva du använder mellan dubbelhakorna. Det gjorde jag på vår lille tjockis och det funkade jättebra.

    SvaraRadera
  2. Inotyol är superbra, det funkar på allt! Smörj rikligt och låt det "smula" bort. Alltså var inte där och torka bort. Smörj flera gånger per dag om det är väldigt irriterat så är det snart bra igen.
    // Ida

    SvaraRadera
  3. Inotyol bra men ger fläckar på kläderna

    SvaraRadera
  4. Jag ville också tipsa om Inotyol. Min son fick tom som små sår mellan sina hakor och dessa gick bort över natten. Den krämen är en mirakelkräm. Bra till precis allt! :)

    SvaraRadera
  5. Min flicka har inte haft sår men varit röd från o till mellan "hakorna" eller vecken.. Använde potatismjöl att pudra med.. Försvann på nolltid.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering