Sista dagen...

I går var en riktigt bra dag, det var skönt att komma i väg och få lite annat perspektiv även om vi inte var borta så länge. Någon som tog ett av barnen och hjälpte med mat. Jag fick smarrig pastasallad till lunch och när det var dags att åka tog jag ett extravarv med bilen för att de sov så gott.

Här hemma var det full fart med städningen, vi brukar hålla till i vardagsrummet och försöka vara så lite i vägen som möjligt. Dagen avslutades med en kaskadkräkning från Klara som stoppade in leksaken för långt in i munnen. Dvs kräk över hela sig, babysitten och matta.

****
I dag är det en ny dag, på fm ska jag till biblioteket och träffa föräldragruppen och på em ska jag till öppna förskolan. Men jag har inte bestämt mig vilken jag ska på eller om jag ska på alla aktiviteter. Det beror lite på formen och biblioteket är en väldigt tidig tid, det tar ju en stund för oss och  göra i ordning och gå dit.

Jag har sålt vårt katthus som vi haft i boden flera år, Jag lade ut den på köp och säljsidor och det tog 10 minuter innan den var såld. Hon skulle komma förbi idag. Roligt att sälja saker man inte använder och så blir det några kronor  plånboken. Jag håller på samla till en hoppgunga till barnen. Det finns bara 2 begagnade i hela stockholm men jag kollar varje dag. Som ny är den svindyr. Vi har ju inga foder ovanför dörrarna så en enkel med kläm går inte.

I morgon är det Jobb igen. Känns konstigt. Hörde av kollegorna att vi som är sjukskrivna inte får julklappar av kommunen, inte får vara med i medarbetarenkäten (som är varannat år), inte fick vara med på julbordet. Härlig kommun jag jobbar i :(

Lite spänd är jag allt.

****
Tack för alla tips om maten! Jag ska prova mig fram och se vad som fungerar.






Kommentarer

  1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  2. Måste det vara just denna modellen på Hoppgungan ? Maxpris?

    SvaraRadera
  3. Angående hoppgunga så har vi en sån kläm i vår dörrpost. Vi skruvade fast två rejäla träbitar på var sida som den klämmer runt. Kanske kan fungera för er också om ni vill komma billigare undan och om ni kan tänka er att skruva lite i er vägg :)

    SvaraRadera
  4. Hej! Jag har en exakt som bilden i nyskick till salu. Vill ha minst 700 för den. Jag bor iof i Norrköping men jobbar i Nyköping så inte fasligt långt från Stockholm. Säg till om du är intresserad.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Oj Nyköping! Känns många mil bort. Men jag skulle vilja ha den, har du använt den mkt?

      Radera
  5. Den användes flitigt ett tag innan sonen började gå. Var väldigt bra under några månader då. Mycket smidigare att sätta i och ta ur barnet ur den än dom man hänger i dörren.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering