Börja jobba igen?

Jobbet ringde i går och undrade om jag ville börja jobba lite smått igen. Tillfälligt och på mina villkor förstås, de behöver hjälp att handlägga då det är manfall (nu 2 av 15 kvar) och behöver nån som kan. Jag behöver då (förhoppningsvis) inga ärenden.

Inte vet jag. Vi pratade lite här hemma och det skulle ju passa att jag tex jobbade torsdagar och maken är hemma. Men tråkigt då jag vill vara hemma med barnen och jobbigt att binda upp sig. Plus är några kronor extra i kassan. Jobbigt att vara trevlig på jobbet när man sovit dåligt och barnen stökat på natten..

Inte vet jag. Men det lutar åt ett ja.

Jag passade på att berätta att barnen ska börja förskola först 2016, om inget annat händer och barnen är extremt aktiva och behöver det förstås. Men då är tvillingarna 1,5 år och det är ganska lagom. Då tänkte jag inte heller jobba heltid, eller maken eller hur vi ska göra.

****
I natt vaknade Klara kl 04.00, maken somnade gott om sen men jag.. Nä..

Tror jag har UVI så jag måste ändå ringa. Och ta tag i sömnen och kanske förhoppningsvis få lite hjälp. Men nu är alla dagar så bokade så när ska man ha tid och åka? Eller ja, då måste jag ta med mig barnen förstås och det går ju iof.

****
I dag har jag inget bokat faktiskt. Jag tänkte undvika öppna förskolan med alla RS och annat läskigt som cirkulerar.

Så det blir förhoppningsvis en lugn dag med mina små.

Matvaror kommer efter 16 men det var väl det enda då..

****
Hoppas ni har det bra därute, framförallt Ulrica och Åsa, jag tänker på er.

Kommentarer

  1. Tror att du kansk skulle må bra av att komma hemifrån, sedan vet jag ju inte just om ditt arbete är rätt plats men det kanske kan få din man att vakna upp lite och inse hur mycket du gör hemma och kring barnen...

    Med mig rullar det på VUL, nästan 13 mm och ett tickande... ;-)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering