Att inte ha tid

Asch, dagarna är så intensiva att jag knappt hinner med bloggen. Nu har de ändrat sömnschema så den lilla stunden på morgonen finns inte längre. Jag hinner duscha och thats it.

Alfred har vaknat varje natt nu och ätit, frågan är om det är en fas eller om det är att han är hungrig? Vi ska pröva att öka på flaskan och även börja öka maten på honom. Problemet är att han är galen i mat, skriker som en stucken gris om han inte får mer och blir asförbannad om maten tar slut. Han har inget stopp.

Klara är precis tvärtom. Här ska inte ätas äcklig mat eller gröt. Vilket dåligt påfund, hälsar hon.

Båda är väldigt gnälliga just nu, har ingen feber, verkar inte ha tänder på gång utan är bara sura och griniga. Så dagarna går mest till att underhålla dem, ge dem mat, försöka få dem att sova och traska runt med vagnen i bygden.

Nåt annat nytt de börjat med är att inte vakna skrikandes utan ligga och prata lite med huvudet uppåt som en liten ubåt. Väldigt mkt trevligare måste jag säga :-) Ingen av dem är heller panikhungriga utan jag tvättar och klär på dem innan de får mat. Nu är de oxå osynkade på morgonen och förmiddagen så den som vill sova längre får göra det, på så sätt får oxå den ena tvillingen lite mer egentid med mig. Sen synkar jag dem igen på em och kvällen.

****
Vi har försökt få tag i öron, näsa hals för Klara ska klippa tungbandet denna månad. Men fast de ska ha öppet så är det bara en telefonsvarare. Mkt skumt.

****
Något positivt med magsjukan är att jag inte är lika hungrig längre utan har hållit små portioner. Det är ju toppen efter denna onyttiga höst och vinter. Hoppas jag går ner lite igen.

Maken ska i väg på middag på jobbet, så jag är själv i kväll och ska natta dem själv för första gången. Spännande och se hur det går för deras kvällströtthet är inte att leka med, de vill helst lägga sig 17-18 om de själv fick välja.

Kommentarer

  1. Har ni inte mina vårdkontakter på internet så du kan få kontakt med dom där? Öron näsa hals alltså.

    SvaraRadera
  2. Ang. kvällströttheten så är min erfarenhet från mina egna och även min syster barn att så pass små barn/bebisar kan sova en stund på tidiga kvällen (17-tiden) och ändå somna i skaplig tid till natten. Om de är så trötta så kanske de behöver sova mera? Bara en tanke (kanske jättedumt), men tänkte jag skulle nämna det i alla fall. :-)
    /LR

    SvaraRadera
  3. Låt dem sova en stund som anonym skrev, innan de är ett halvår ska de sova när de vill är det bästa för utvecklingen. Vi fick order av neo och bvc att inte hålla honom vaken eller väcka innan sex månader korrigerad ålder.Sover de en stund påverkas inte natten av det.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering