Åter vardag

Sådärja, då har vi klarat av magsjuka, besök och de flesta röda helgerna. Känns skönt att allt blir som vanligt även om det varit väldigt bra att ha familjen här. I dag är det första gången jag är ensam med tvillingarna sen före jul.

Helgen har varit så bra, barnen har hela tiden haft en famn att vara i, leka med och någon som pysslar med dem. Vi har fått mycket avlastning och även om det är kaos när alla är här har det varit riktigt bra. Det enda tråkiga är att jag blev sjuk, så himla typiskt och än så länge är det fortfarande bara jag som varit sjuk.

Tvillingarna har riktigt strålat mot alla medlemmar och myst i alla famnar, det är roligt och se vad de trivs med andra människor. Eller ja, Klara måste ju ha lite invänjningstid först men annars går det bra.

Jag saknar verkligen att ha en familj nära mig, tänk vad fantastiskt det hade varit. Pappa bor ju bara någon mil härifrån men han...är som han är..

****
Jag mår ju bra sen i lördags med lite lätt illamående när jag ätit, vågar inte riktigt äta som vanligt och undviker mjölprodukter.

I går storstädade jag när de hade åkt, det var himla smutsigt här och jag tänkte att en eller annan bakterie kanske flyger sin kos.

*****
I dag ska jag jobba i alla fall, i stallet. Fysiskt i 2,5 timme, det kommer verkligen och kännas då jag nog inte har så mkt energi i mig. Men det ska bli trevligt att komma ut en sväng då jag inte lämnat huset sen i fredags.

****
Klara utvecklas med stormsteg just nu, jösses vad fort det går. Det känns som jag inte hinner med, först händer ingenting på flera månader sen exploderar det bara.



Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering