Äntligen fredag

Himmel så skönt, nu är maken hemma igen. Allt är så mycket lättare när man är två, man tar varsin tvilling och skiftar när det behövs.

I går var jag i väg och lunchade, min kompis har oxå en 6 månaders. Det är lite kul att jämföra även om man inte ska göra det, men ser man till hennes bebis så är nog våra (Alfred) lite efter.

Det är så skönt att få lite perspektiv, hon är så klok och kommer med så mkt kloka tankar och synpunkter. Hon ska ju sluta på mitt jobb och flytta till en avlägsen del av Sverige. Det känns verkligen trist. När jag väl har hittat nån vettig så försvinner dem.

****
I dag blir det lite mer tid utan barnen, det är dags för klippning igen. Det kanske inte var så länge sen men då blev det ju så konstigt klippt. Så nu har det växt lika konstigt som det är klippt. Ser lite ut som jag har en pälsmössa på mig, med tofsar som socker ut.

Vi har även pratat om att åka till bärselesbutiken, för Alfred är för tung just nu för oss båda. Så kanske vi får hjälp.

Hoppas vi kommer i väg. Det verkar ju dock vara lite snökaos, sen i förrgår har det säkert snöat 2 dm här. Eller det känns som en halv meter så vi säger en halveter i stället.. :-)

****
I dag ska vi registrera hur gnällig Alfred egentligen är i vår eminenta app. Jag kanske bara inbillar mig att han är Sveriges gnälligaste 6-månaders? Han har ju aldrig varit en solstråle men nu gnälls det så min hjärna håller på att lösas upp.

Däremellan är han så go att man bara vill pussa på honom. De stunderna är dock inte så många under dagen. Det låter kanske trist men det är dessvärre sant.

I går plockade vi ihop gåstol/gung men de har för korta ben och når inte ner. Så den åkte ut i boden, det är lite som med katterna. Men vet aldrig vad för sorts leksak som blir succé.

Alfred var måttligt imponerad



Kommentarer

  1. Har jag tipsat om selen beco gemini?! Den är fantastisk tycker jag. Bär 1,5-åringen mycket i den. Den har mkt bättre nackstöd än ergo baby som så många tipsar om. Vi har en av varje men jag föredrar verkligen beco. Ha en fin fredag!

    SvaraRadera
  2. http://www.aftenposten.no/helse/--Jeg-hadde-konstant-for-fa-armer_-for-lite-fang-og-for-fa-timer-i-dognet-7870821.html

    SvaraRadera
  3. Har bara en tanke om gåstolen, men det kanske inte alls passar er... Funkar det inte för Alfred att sitta en stund i gåstolen ändå, även om han inte når ner? Tänker som ytterligare en "station"? För min första var gåstolen rena himmelriket, lillan tog sig till en början ingenstans men oj vilken lycka att få komma upp och se världen i en "ny position" :-)
    Läser din blogg dagligen och tycker det är härligt att följa er vardag - verkligheten med slit och skrik och lycka och kärlek i en salig blandning! Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det var ett bra förslag, jag ska prova! Tack o kram

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering