Sälja och köpa

Vi har så mkt för små barnkläder och även om jag skulle vilja kan jag inte spara allt. Så nu håller jag på att rensa, en del ska sparas, en del ska kastas, en del ska ges bort och en del ska säljas. Men vilket projekt att rensa, fota av och sen ska man hoppas på att någon vill köpa oxå.

Jag vet inte riktigt om det är värt besväret men en del saker är väldigt fina och vill gärna att andra ska få chansen att bära dem. En del av sakerna ska vi ge till kyrkan i grannorten som har insamling och ger kläder till behövande.

Men med småbarn tar ju allt SÅ lång tid och blir upphackat på flera dar, precis när man börjat på ett projekt så härjar barnen. Det är som de känner på sig. Som när jag sitter och bloggar på morgonen, det slår aldrig fel, när jag skrivit i någon minut så vaknar dem.

Någon sa att de stannade lite längre vid storlek 68 som Alfred har, men jag tycker redan att en del av 68 börjar bli smått, vi har inga 74 nästan alls, så nu måste jag börja jaga 74 (för det är väl det som är nästa storlek?). Så har ni 74 hemma så säg till, jag kan betala frakt.

Klara däremot är kvar på 62 och kan ha någon 56 fortfarande, det är roligt för hon har så mkt fina kläder som vi hinner använda länge.

****
I går var jag och red, min ridlärare hade semester och vi hade en vikarie. Hon tycktes tro att vi var nybörjare för vi fick göra väldigt enkla övningar. Men det gjorde inte så mkt för jag fick en häst jag inte haft förut. Hon hon var som en formel 1 bil, som ett skenande ånglock. Herregud så stressande, bättre med en lite segare häst.

Men det är SÅ roligt att få komma i väg och rida, i en timme tänker jag inte på något annat än hästar. Det är så fantastiskt avkopplande.

Och i dag ska jag iväg och jobba i gamla stallet, jag sa till att jag vill skriva nåt papper, och var de ska sätta in min lön någonstans. Det är ju lite viktigt tänker jag..

Och så vaknade Klara..forts i morgon...




Kommentarer

  1. Wow! Växa ur storlek 68 redan vid fem månader! Bra jobbat :D Båda mina, ganska stora killar, har kunnat ha 68 ända fram till typ 9 månader. Han som snart fyller 10 månader, väger över 9kg och är 71-72cm lång, har precis fått börja ha 74:or :D Kan ha 80 också, och 86 men de får man vika isf. Storebror på 2, snart, har allt från 74-92 (en del 98 också) :D

    SvaraRadera
  2. Min 8 månaders har fortfarande mestadels 68. Har något i 74 men det är lite stort fortfarande. Och han är normalstor för sin ålder. De där tabellerna stämmer väldigt dåligt över lag tycker jag! Alla växer och utvecklas olika. Men de brukar stanna av runt 74 :-) 68 passerar rätt fort men sen blir det glesare mellan hoppen.

    SvaraRadera
  3. Har ni allt rosa eller blått för att det är olika kön?
    Har de nånsin andra färger, alt att Alfred har rosa? Eller klara blått?
    Kan bli rätt hämmande annars...
    Vill ge ett tips, att läsa boken "ge ditt barn 100 möjligheter, istället för 2", den borde alla föräldrar läsa :)

    SvaraRadera
  4. Det är så himla olika det där med storlekar. Henning som nu är 10 månader men ganska liten har 74, men en del saker är för små och andra som är för stora. Däremot har vi inga kläder i stl 80 som passar. tänk att Henning och Alfred nästan har samma storlek :-)
    Kram

    SvaraRadera
  5. Hejsan, har massor med tjejkläder i 68 och 74 då min tjej precis kommit in på stl 80. skickar gärna till dig om du vill ha. maila mig isf på carro.ahlin@hotmail.se vill inte ha mer än fraktpengar då jag hellre ser att det kommer till användning än bara undanplockat på vinden typ :) Med vänlig hälsning Carro

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering