lunchdejt och försäkringskassan

I går var jag till föräldragruppen, det hade snöat och fryst på så det var lite bambi på hal is. Som tur var hade jag barnvagnen med lilla Klara med mig och använde barnvagnen som rullator.

Det är alltid lite surrigt på de träffarna, barnen skriker och alla pratar i mun på varandra. Vi hade dagen till ära en familjterapeut från soc med som berättade om vilket stöd föräldrarna kan få. Det pratades mycket anknytning och de flesta föräldrar var oroliga att lämna sitt barn till pappan och pappan var orolig för att ha sitt barn. De undrae om de skulle våga dela på föräldrarledigheten. Det var en tjej som vill åka på julbord med jobbet men ville inte/vågade lämna barnet med pappan. Där tog jobb Cecilia över och avdramatiserade och stöttade. Det känns att jag både är äldre och lite mer påläst, både med hjälp av er, böcker, google och livserfarenhet vilket är väldigt skönt.

Alla oroade sig utom jag då som utan tvekan litar blint på maken och mina barn, de säger till vad de vill. Konstigt egentligen- jag som både är en kontrollmänniska och har gadd.

Sen bar det hemåt och halvvägs hem kom jag på att jag glömt köpa blomma till grannen, så det måste jag försöka komma i håg i dag i stället.

****
Idag ska jag på lunchdejt med några kompisar, maken är ju julledig just nu och jag får se om jag tar med mig en tvilling eller går själv. Vi ska oxå till veterinären för kloklipp och koll av Stiina, hon har tacklat av lite tycker jag. Hon är ju trots allt 14 år så..

Vi klipper ju klorna där rätt ofta så när jag ringer behöver jag inte ens presentera mig hahah:-) Vi har haft projekt att klippa på Robban men det är ursvårt, han vill inte alls samarbeta. Dessutom kan vi inte klippa så kort som veterinären, hon klipper ända ner till pulpan vilket är en nödvändighet eftersom han är en axelkatt. Greta klipper vi själva och Stiina hos veterinären. Det kostar inte många kronor att klippa där och hon gör alltid en hälsokoll på dem.

****
Tack för alla bra kommentarer! Så himla spännande med tygblöjor, måste surfa lite till innan jag slår till och köper nån. Ska bli kul och prova, mitt motto är ju att prova och uppleva allt jag kan med mina barn. Det är liksom den enda chansen jag kommer få.. Tror jag..

****
Fick ett brev från försäkringskassan att de räknat fel på min föräldrarpenning i somras, så med det kom ett inbetalningskort på 1499 kr. God jul liksom :(

Från stallet fick jag en lön på 289 kr..

Mmm..


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering