Kärlek till barnen

Då kan vi konstatera att ni hade rätt, det tog sin lilla tid, men herregud så förälskad jag är i de små liven här hemma.

Ungefär 3 månader tror jag det tog att komma vidare och inse att de faktiskt ska bo här, att man inte kan reklamera barnen, att vi nu är föräldrar och att man kan älska barn så mkt så det gör ont i hjärtat. Jag är så stolt och lycklig över dem att jag vill visa dem för hela världen.

Jag kan oxå konstatera att de rätt ofta är till salu ändå, men det gör inte kärleken mindre för det, att jag tänker VARJE dag på de ägg vi har kvar och de potentiella syskonen till tvillingarna.

Dessutom minns jag graviditeten som rätt trevlig och mysig men jag vet att jag var redo att ta livet av mig i slutet och oroade mig konstant.

Roligt oxå att jag plötsligt gillar andra barn och mer än gärna hjälper de med mat, napp och vad som nu kan behövas. Förut har jag tyckt att de är rätt läskiga och skulle de skrika så svimmade jag nästan. De barn över 6 år gick rätt bra :-)

****
Fantastiskt trevligt att vara på tvillingträff i går, vi var 7 föräldrar och 12 barn som träffades och tog upp hela kafét med alla våra jättevagnar :-) Alla vände sig om när vi kom gående.

Vi var så himla olika men ändå så lika, tyvärr började alla barn yla efter nån timme så vi fick avbryta träffen. En tjej hade äldre tvillingar som var 1 år och 3 månader och kära nån så hon fick jaga dem när de sprang åt varsitt håll. Vi andra tittade lite skräckslaget på henne och undrade om vi oxå skulle få det så.

****
Det är så himla jobbigt att hänga upp alla dessa kläder och vår torktumlare är verkligen antik och vi använder den aldrig för den är så krånglig och seg. Så efter lite diskussioner i tvillingforumet så slog det mig att vi kanske ska skramla i hop till en ny. Det verkar ju onekligen underlätta vår vardag om man få tro det andra.

Så nu måste jag googla lite...

(använder ni torktumlare?)

****
Jag provade förövrigt att göra egna våtservetter i går, det gick rätt bra men vi hade ingen bra låda till dem så det fick bli en matlåda som jag köpte på Ikea. Den är tyvärr lite liten men det är tanken som räknas...


Kommentarer

  1. Vi hade ingen tumlare när det bara var vi och första barnet. Det gick an, även om jag muttrade endel när det tog sån tid innan kläderna var torra. När andra barnet kom så gick det inte längre. Vi har haft tumlaren i 3 månader ungefär och det är vårt bästa köp i år! Den underlättar enormt för oss. Allt går ju inte tumla men mycket och det är guld värt! :-) vi köpte vår på gransbygden.se. Dom har kampanjer ofta. Annars är de rätt dyrt med tumlare :-/ kolla blocket också, om ni inte måste ha en sprillans ny.

    SvaraRadera
  2. Skulle inte rekommendera tumlare. Det mesta man har till barn är trikå i en eller annan form, och det krymper i tumlaren, i synnerhet på längden. Gäller till i princip 100% sweatshirtplagg. KappAhls kläder håller formen allra sämst - de blir till sist bredare än vad de är långa om man tumlar dem.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det har inte vi märkt av? Både våra och barnens kläder har fortfarande samma form som de alltid haft. Man får ju kolla på tvättrådet i kläderna och se till att man inte tumlar på för hög temperatur.

      Radera
  3. Jag skulle inte kunna leva utan min tumlare! Okej, nu överdrev jag, men inte långt ifrån... :D
    Så sjukt snabbt och smidigt och dessutom superbra när man har katter, det mesta av allt katthår fastnar i luddfiltret. Jag tumlar ALLT. Utom bygelBH-ar då, de har en förmåga att inte överleva sån behandling. Visst händer det att vissa plagg krymper lite, men hellre det än hela huset fullt med hängande tvätt. :)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering