Babymassage och åkpåsar

Gårdagen gick riktigt bra, det verkar vara lite varannan dags gnäll och skrik så vi får se hur det blir i dag. Det är fantastiskt att få vara hemma med båda när allt flyter, tänk att ha två små godingar att följa  och pussa på varje dag.

Jag tänkte faktiskt bege mig till babymassagen i dag, det får bli som det blir, i värsta fall får vi väl gå hem. Jag har ju ändå anmält mig och vill inte bara vara hemma hela dagarna. Fast i går fick vi städat i huset och nu glänser det i varje vrå. Jag önskar vi hade råd med varje vecka men det blir lite för dyrt för vår redan ansträngda ekonomi. Katten Stiina gillade verkligen praktikanten som var med i går, hon stalkade tjejen i en timme och gjorde allt för att bli klappad. Praktikanten tyckte det iof var trevligt för hon hade katter själv.

Apropå pengar har vi börjat köpa lite julklappar och slagit in, nu hittar jag dem plötsligt i hela huset och jag kom på vem som är tjuven. Det är katten Greta som går och hämtar paketen och försöker få av snöret på dem. Så nu blir det tyvärr inga fina inslagningar längre för det skulle ju vara trist om hon råkar öppna nåt av dem.

****
Vår nya kvällrutin går väldigt bra, hoppas jag inte jinxar nu, men innan maken går och lägger sig ger han Klara mat. Det gör att hon inte vaknar så tidigt, får i sig extra mat och Alfred får sova lite längre. För det är nästan alltid Klara som vaknar först på morgonen. Vi lägger dem dessutom tidigare nu oxå och jag som trodde de skulle vakna tidigare men så har det inte blivit.

Vi tänkte vi skulle prova ny mat till Alfred som är lättare att få tag i och finns i tetra. Nan sensitive ska finnas i tetra men jag har aldrig sett den någonstans. Så vi tänkte prova Nan pro 1 men han började kräkas direkt av den fast vi fasade in den långsamt. Dumma mat :(

Så vi får fortsätta med den gamla men säg gärna till om ni ser Nan sensitive på tetra någonstans.

Eller om ni ska till Ullared för då för nu gärna köpa de där bra strumporna till mig, vi verkar aldrig komma i väg till Täby här hemma.

Och förresten har jag (och Malin) jagat åkpåsar. Herregud så dyra nya är och begagnade är inte så mkt bättre de heller. Jag vill ha varma, mjuka fluffiga som de kan ha länge och får plats i. Våra vi har är inte helt varma och numera trång åt Alfred.

Önskar 7 am, voksi eller Eloide details....

****
Min fina julkalender. Jag brukar ha Haribo annars men den här var bra dem med :-)


Kommentarer

  1. Hos en lokal butik hos mig finns sånna strumpor du vill ha. I mörkblått och i grått. Nåt du är intresserad av? :)
    // Ida

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vad gulligt av dig. Ja, gärna!

      Radera
    2. Dom kostar 40kr för två par. Vad är din mail så kan jag maila dig istället så jag får din adress. :)

      Radera
    3. Gulliga du! bebiskarusellen(@)gmail.com

      Radera
  2. Du vet säkert redan att presentsnören är liiiivsfarliga för katter men jag skickar en blänkare utifall att du missat det.
    Kram

    SvaraRadera
  3. Det var inga dåliga märken på åkpåsarna du ville ha, då blir de ju dyrare såklart ;-)

    Kan du inte lägga paketen någonstans där katten inte kommer åt dem? I en stängd garderob eller högt upp någonstans?

    SvaraRadera
  4. Köp fårskinn och ha i vagnarna istället?! Varmt och mysigt.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering