Stor dag i dag

Maken fyller år i dag! Stort grattis världens finaste make och pappa! Det blir en lugn dag, jag ska baka kaka och så kommer lite kompisar.

Dagen till ära har barnen sovit från 22.00-01.30 och 02.00-05.30 med lite små uppvak, jag har inte sovit bättre för det. Just nu vaknar jag flera gånger och kan inte somna om. Sen vaknade jag 03.50 och sen var det kört. Jag kan liksom inte slappna av, vi har ju bråkat en del om nätterna så det sitter fortfarande kvar och så ligger jag och väntar på att de ska vakna. Skitjobbigt rent ut sagt.

Nu är jag väldigt trött och sitter och bloggar i stället för och gå och lägga mig och vila.

****
I går var fd chefen här och fikade, väldigt trevligt. Hon hade med sig två väldigt fina mjuka skallror till barnen och blomma som vi fick gömma på stört för katterna.

Sen kom makens släkt hit (bästa killkompisens föräldrar) på eftermiddagen med orkidéer.

****
I går ringde även urologen som vi ska träffa angående Alfred, precis när jag lagade mat, barnen skrek och det ringde på dörren. VI har ju väntat på en tid ett tag och nu rabbla hon upp en massa tider så till slut tog jag bara en. Det råkade bli makens första dag på jobbet, jag kan ju åka själv med tvillingarna men det är inte så lockande så jag tänkte boka om tiden.

När jag skrev i tiden i kalendern skrev jag Aldolf i stället. Meh.. Det är inte första gången jag kallar honom det. Klara brukar får heta både Sara och Greta. Vafan, kommer jag inte ens i håg barnens namn längre? :-)


Kommentarer

  1. Min lilla tjej heter Maria jag brukar ibland i farten kalla henne Mamma;) hon är 2 år sådet är lite för tidigt för det namnet.. Läser din blogg varje dag och tycker du är stark kvinna. Fortsätt så!

    SvaraRadera
  2. Haha! Känner igen det där att gå igenom hela släkten innan man hittar rätt namn.
    Vi (ja mannen är lika dålig som jag) brukar kalla L för Sallie och Sallie för L utan att ens reflektera att det blir fel...

    Grattis till mannen!

    SvaraRadera
  3. Grattis till maken! Hoppas han får en mysig och speciell första födelsedag som pappa!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering