Ny barnvagn

Så spännande att köpa nytt, nu är man road av minsta lilla händelse som invaderar ens liv. Som en ny barnvagn t e x.

Maken var och hämtade den i går, en baby jobbet city select, och vi provade den inomhus och lärde oss hur den funkade, grannen kom och supportade också. I dag tog vi första promenaden och jag måste säga att den är genialisk, enkel, lätt och smarta inställningar på den.

Vår stora vagn är en bättre promenadvagn men denna funkar suveränt och jag gillar verkligen myggnätet/solskyddet. Suffletterna går att dra ner mycket och man kan flytta om alla delar i oändlighet.

Vi köpte till en kylväska/förvaringsväska, regnskydd och jag har beställt extra myggnät som även ska funka till sittdelarna.

Men jag gillar inte maxi cosi babyskydden, barnen ligger ju ner i dem. Ska det vara så? I våra gamla axkid så satt ju barnen upp..Märkliga babyskydd måste jag säga.

Så det var väl den stora händelsen dessa dagar.

****
I övrigt snurrar allt på var tredje timma, det är sällan de sover längre, snarare kortare. Jag sover lika dåligt som alltid. Vi har även haft de i sitt eget rum lite mer så både dem och vi ska vänja oss. De kan ju inte bo i köket i hela sin uppväxt även om det fungerar väldigt bra. (vi har ett stort L-format kök)

Vi beställer mat från mathem och det fungerar utmärkt, jag är dock svinhungrig hela tiden. Till skillnad när jag var gravid, håller kroppen på att ta igen alla månader av svält nu?

Sen är jag storkonsument på jollyroom just nu men det är en annan historia.

I morgon ska jag luncha med arbetskamraterna, utan bebisar förstås.









Kommentarer

  1. Fin vagn! Jag har en baby jogger twin gt och är jättenöjd. Vi har ju också en koloss Emmaljunga som absolut är bättre sovvagn och jättefin att trilla med. Men den är för tung. Så den har fått varit hemmavagn. Vi tittade på en Select också, men jeg tyckte synd om den bäbisen som var tvungen att vara längst ned…. Jag har lite konstiga idéer.
    Du är väl medlem i tvillingföreningen? Då har du rabatt på Jollyroom, bara nämner det, men du vet det säkert.
    Jättebra med dom ställena det finns tvillingrabatter på. Jag brukar att prova att handla där. Det blir stor skillnad när man handlar lite. Allt hjälper ju!!!!!
    Vi hade också Axkid babyskydd, och jag var jättenöjd med dem. Det finns adapter man kan använda så kan man använda axkid stolarna direkt på baby joggern.
    Trevligt med arbetslunch imorgon då!! Blir det första gången Sören är själv med bäbisarna?
    Det har han gott av :)
    Tror nog att matningen går sig till om lite. De är ju inte så gamla ännu. Du skulle haft någon att ta dem en hel natt, så du kunde sova ut lite.
    Finns det ingen ??

    Kram
    Ahm 66

    SvaraRadera
    Svar
    1. Men var fyller man i det på jollyroom? Finns ingenstans!

      Vi köpte nya för de sa att de inte var pålitliga på,adaptern.

      Nej. Vi har ingen. Det är bara vi.

      Kram fina du

      Radera
  2. Det som är bra med en liggande ställning är att huvudet inte "flyger" vid händelse av krock. Mindre risk för wip-lash helt enkelt. Å när de somnar tippar inte huvudet framåt.
    Personligen tycker jag inte att det är en nackdel.
    Vagnen ser grymt smidig ut! Härligt!
    Hoppas du får trevligt imorgon på lunchen.
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh. Så har ite jag tänkt. Det är ju smart förstås.

      Kram

      Radera
    2. Och ryggraden påverkas mindre när de ligger mer ner. Deras små kroppar är ju inte gjorda för att sitta upp än.

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering