Men alltså..

Efter en väldigt låååång och sömnlös natt så började morgonen med ett strömavbrott på några timmar. 

Maken åkte i väg på sina ärenden (lämna saker till katthem, andningslarm och barnvagnskoll mm) och jag hade premiär att vara själv en hel dag. 
Matningen gick över all förväntan båda gångerna och barnen var så himla duktiga. (jag med) Men på eftermiddagsmatningen gjorde Alfred ett rejält nummer 2 så då fick Klara sitta i babysittern i badrummet. Det gillade hon jättemycket och satt och tittade, hon är väldigt orädd medans Alfred ser mest förskräckt ut. 

Hon har nu varit vaken från 15 och är fortfarande vaken.

Maken kom hem på eftermiddagen och hade köpt både barnvagn och babyskydd, jaha? Så bra gick det att släppa i väg honom på egna äventyr. Han har ju inte varit ute i affärer på veckor så han kompenserade väl ;- )

Han hade köpt en komplett city select syskon och babyskydd till dem, det var iof rabatt från tvillingklubben men ändå. Jag vet inte riktigt om jag tyckte vi behövde liggdelar och tyckte även vi skulle kolla begagnatmarknaden först.

Å andra sidan så är han ju fantastisk och har undersökt och grejat och blivit med barnvagn nr 2, han ska hämta den på måndag.

Babyskydden med bas är nu till salu, min amningskudde (som är för stor) och lite annat blir köpt i morgon av en i tvillingforumet.

*****
Nu har vi pratat om att köra skift på nätterna, vi har två förslag på varianter. Antingen någon som tar 00, 03, 06 passen och sover med tvillingarna i gästrummet. Eller så tar den ena 00 passet, båda 3 och nästa 06.

Det dumma är att den stackaren som har hela nattpasset får även hoppandes katter på köpet.

Kommentarer

  1. Hej och grattis till tvillingarna! Kan ni kanske förskjuta tiden något? En tar matning 22 och 01- den andra 04 och 07 tex så blir inte natten så väldigt upphackad? Vi gjorde så när våra var nyfödingar. Sambon är lite av nattuggla så han tog de första nattmålen och lade sig sen vid två. Han gick sen upp vid halv åtta och gick till jobbet.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Så hade vi det förut men maken var övertygad om att dessa tider var bättre och humanare.

      Så kommer det nog bli här med. Maken är uppe och jag tar morgonpasset.

      Radera
  2. Åh vad ni är duktiga. Kan inte förstå hur man fixar att ha tvillingar men det är väl bara att gilla läget kan jag tro.
    Är så glad varje dag jag läser och får höra vad som händer hos er. För jag kan fortfarande liksom inte fatta att ni har två barn!
    Massor med kramar från Lena och missarna ( mina är inte så hoppiga och tack och lov aldrig nattetid )

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det funkar bra, det måste det göra. Men när båda är olyckliga så är det inte lätt.

      Inte vi heller! Är de verkligen våra?

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering