Besök och prover

I morse åkte jag i väg och lämnade blodprover, naturligtvis satte sig både barn och katter på tvären. Men till slut kom jag i väg och väl där var jag faktiskt först i kön. Tjejen som tog prover var nog duktig men mina kärl hade tagit semester för de samarbetade inte. Men 4 stick senare och 8 rör så åkte jag hem och här hemma sov alla som stockar.

Tills jag kom hem så att säga för då tjoade alla barn samtidigt och så har det faktiskt varit hela dan. De har verkligen hållt låda, Alfred vill ha sällskap i knät, Klara arg och ont i magen och Robban klängigare än klängigast.

Bästa grannen kom i räddans tider och vaggade Klara till sömns, så fick jag en liten paus. Man får ju tinnitus när alla håller låda.

Precis innan gästerna kom så hade Klara sitt psykbryt men slocknade som ett ljus precis när de ringde på dörren. Sicken tur, för jag skällde ju på maken att han släpat hit besökare vi inte orkar med.

Besöket gick i alla fall bra, även om det är svårt att hålla fokus på barn, katter och besökare. Vi fick väldigt fina kläder, som tur är, för Alfred har inte många plagg i storlek 56 visar det sig. Storlek 50 och 62 har vi men inte 56.

Vet inte om jag ska beställa eller om jag ska tvätta utav attans.

****
Nu är det 100% mjölkfritt på Klara, så får vi se om det blir bättre eller om det är samma. Hon får verkligen hemska magattacker, det är nåt nytt och har eskalerat senaste veckan fast vi inte ändrat något eller gjort nåt annorlunda.

Jag är trött och sliten idag, att ha 2,5 bebis och sova dåligt tar på mina krafter. Men smal är jag :-)

****
Det var nåt mer också..

Men det har jag glömt.

Kommentarer

  1. HMs två pack med bodys och två pack byxor är ett bra budgettips. De har dessutom omlottknäppning så slipper man oroa sig för nacken.

    SvaraRadera
  2. Hade varit väldigt försiktig med att ta så mycket blodprover utan att en läkare kollat upp och bedömt dig samtidigt. Alla "normalvärden" följer en standardfördelningskurva vilket innebär att 2.5% av befolkningen har för höga värden och 2.5% för låga och ändå är helt friska. Det innebär att om man tar tillräckligt många värden kommer man obönhörligen att ligga utanför normalvärdet på något. Det kan i sig innebära en massa oro och onödiga undersökningar som i sin tur kan leda till skador/biverkningar/andra fynd av icke säker betydelse.

    Dessutom finns det en massa farliga sjukdomar där varenda prov och röntgen som finns ändå är "normal". Lägg pengarna på något annat och gå till en bra läkare som får guida dig rätt i provdjungeln utan att ha själv ha ett vinstintresse. Kramar

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering