4 veckors bebisar i dag.

I dag är det fyra veckor sedan tvillingarna plockades ut med kejsarsnitt. De föddes 09.49 och 09.50 och skrek i högan skyn, jag grät och maken grät.

Det var det märkligaste jag varit med om, både kejsarsnitt och att det kom ut 2 bebisar också. Vilken grej! Jag tyckte inte ryggbedövningen gjorde ont men otroligt obehagligt när benen somnade, all personal var verkligen toppen och jag var så nervös att jag höll på svimma.

Jag tycker fortfarande allt känns overkligt även om vi börjar få in lite rutiner här hemma. Vi har tom hunnit laga 1 mål mat varje dag.

 När jag tittar på dem kan jag inte förstå att de är våra. Klara är så otroligt med och vaken och ligger och tittar och jollrar i bland i mer än 2 timmar. Däremellan sover och och tjoar hon.

De låter dessutom väldigt mkt i sömnen så jag tror de är vakna eller håller på att vakna. Men det gnys, knorras, hickas, skriks och tjoas på nätterna så jag ibland blir galen på allt liv.

Men i natt måste jag varit trött, väckarklockan ringde 23.50 och maken var upp och matade, bytte blöjor och la dem igen. DÅ vakna jag till med ett ryck och undrade när de skulle ha mat, jag hade sovit mig igenom ett helt mål. Plus att katterna hade ner en skål i vardagsrummet, jag hörde ingenting. Jag som vaknar av minsta lilla fis annars.

Jag tog sen 03 passet med Klara som hade ont i magen och tjoade som en galning. Man känner sig så hjälplös och ingenting kan ju lugna henne när hon är så arg och upprörd. Men efter lite mat och nr 2 gjort så somnade hon gott.

****
Idag har jag sålt i väg en del saker (precis då så tjoade alla barn i kör så jag hann inte ens bjuda på kaffe), maken är och hämtar gräsklipparen som varit på renovering och snart ska han i väg med katterna till veterinären.

Dagarna går så fort och det känns som jag inte riktigt hinner med. Vi har ju varit hemma i två veckor nu. Det är ju inte klokt!

Nästa vecka är det dags att träffa BVC.

Robban kontrollerar babygymmet


Klara och Robban hälsar att det är godkänt


Kommentarer

  1. Tänk att det redan har gått fyra veckor sedan de kom! Är så otroligt glad för din och din makes skull att ni äntligen har era längtansbarn hos er. Det är en glädje att få titta in här och läsa om era dagar tillsammans.
    Stor kram till er alla fyra!

    SvaraRadera
  2. Grattis till er båda!Tycker det är så fint att ni låter katterna vara med!!!!!!!!!!!!!Visste ni att barn uppväxta med kissar blir mindre allergiska.Själv barnlös kärring,men med fyrfota vänner,både katter och hundar.

    SvaraRadera
  3. Grattis på 1-månaders dagen! Jag är fullkomligt övertygad om att ni kommer klara detta galant.

    SvaraRadera
  4. Alltså. Jag tycker att man ska se en bild på dina barn när man slår upp ordet "mirakel". Det var nog inte många som kunde föreställa sig för ett år sen hur det skulle se ut idag!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering