Vecka 32 (31+3)

I går kom bästa dalakompisen, så himla roligt! Vi har så mkt att prata om och det är så trevligt att hon är här, hon är en sån som är så lätt att göra med, hjälper till och är helt fantastisk.

Hennes kommentar till mage; Åh, herregud så stor du är! :)

Appråpå kompisar så sms en gammal kollega i går och ville komma och luncha med mig, ska försöka klämma in henne någon dag. Roligt!

****
Och nu till skitsnacket...
Dalakompisen hade med sig linfrö och i går bestod kvällsfikat av katrinplommon, russin och linfrön. Likaså frukosten. Så får vi se om det släpper lite, det enda som har hänt nu är att jag har blivit gasigare. Ja, ok, några kottar har utkommit också men thats it. Hur kan jag vara lös i magen på fredagen och stenhård på lördagen. Sjukt och väldigt irriterande.

****
I natt vaknade katten Robban vid 4 och var djupt olycklig och jag trodde maken skulle gå upp och natta om Robban men nejdå, han öppnade dörren gick och la sig och sov. Vilket gjorde att en överlycklig katt kröp ner under mitt täcke och har trängts där hela morgonen och matte inte har fått alltför mkt sömn.

Dålig sömn betyder ond mage och mindre bra humör.

I går skulle jag baka rågsikts tekakor till bästa kompisen kom, men jag tänkte lite fel och istället för 15 dl så tog jag 1,5 kg. Mmm. Den degen gick inte att rädda kan jag säga. Så det var bara att börja om.

****
Idag ska vi ta itu med rabatten, åka och äta lunch och chilla lite. (apotekets magavdelning är första stoppet)

Kommentarer

  1. Jag som tyckte du hade en jättefin mage! Men två där i blir det ju stort, men nu verkar det ju som det närmar sig slutet snart ändå. Jobbar bl.a. på neo och det känns oftast helt ok att ta emot barn som gått 32 fulla veckor. Är barnen då friska brukar det ju ändå rulla på ganska okomplicerat.
    /Sara

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, den är stor :)

      Hoppas verkligen det är så!

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering