Vecka 31 (30+6)

Nu på morgonen har jag varit och lämnat blodprover, jag hade sån tur att jag inte fick den lilla vikarien som började för en vecka sen utan en kille som har jobbat där ett tag. Det är ju sällan de sticker mig i armvecket utan denna gång blev det i underarmen, det gör ont med huvudsaken det kommer blod.

Det jag såg skulle tas var leucucyter, pk, alat, asat, hb, gallsyror och typ 10 saker till. Skönt att de screenar av mig och inte bara tar leverprover.

Proverna ska ju tas fastande så nu har jag hetsätit lite yoghurt och smörgås, ohyggligt hungrig man kan bli på så kort stund.

I morgon är det läkarbesök och CTG för att kolla provsvar och framtida planering. Om det inte är katastrof för då ringer de väl redan idag.

****
Kommer ni ihåg när jag pep häromdagen att ingen ville komma. Nu verkar alla vilja/inte vilja komma. Bästa dalakompisen kommer på söndag och stannar några dar (roligt!!) Morsan ringde i går mitt i middagen och slängde ut sig nåt kryptiskt att om min syster kommer nästa helg så kan inte hon komma.

Jag fattar ingenting. Morsan skulle ju inte komma? Vi skulle höras under dagen så får jag försök reda ut det. Så nästa vecka får jag garanterat 1 besök från dalarna, kanske 2 eller 3. Lite oklart.

Oavsett blir jag superstressad av morsan. Ångest och oro. Om hon kommer tänkte jag fjärilshuset 1 dag, det gillar hon nog och det är nog lagom för mig. Annars har jag ingen aning vad vi ska hitta på.

*****
I går var bästa kompisen med son här, det var trevligt. Jag kan inte sätta fingret på vad som felas, en del ligger nog på mig men det andra har jag lite aningar om. Jag får klura lite.

I dag tänkte jag försöka att åka och storhandla, det kan behövas om vi ska få en massa besök. Sen blir det inte så många mer knop gjorda idag.

****
Just nu kan jag nästan bara ligga ner då flickbebis har parkerat vid min lever och revben och det värker utan bra f*n i både mage och rygg. Det börjar dessutom bli trångt i magen så fort jag rör mig så tar det emot, spänner och gör ont. Vilket iof är bra för det betyder att de växer.


Kommentarer

  1. Nu har jag barnvagnsångest, Kronan barnvagn såg så liten ut i affären jämfört m Bugaboo som jag tycker känns så skranglig men på pappret skiljer det inte så mkt så efter 1,5 timmes velande så blev det Kronan. Får trösta mig med att jag köpt allt annat på blocket o sytt babynest själv men det blir väldigt dyrt m tvillingar men som min sambo sa 10000kr hit eller dit när vi betalat 300000kr för alla ivf o ÄD... Ja du vet ju hur mkt det kostar kram Emma

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering