Vecka 31 (30+2)

I går gjorde vi ett riktigt ryck i trädgården och klippte vår häck på baksidan, det brukar alltid vara jag som gör det men denna gång fick maken vara klippare och jag assistent. Vi har en väldigt hög spireahäck som inte är särskilt klippvänlig.

Men det tog ungefär totalt 3,5 timme med lite lunch emellan, sen var både jag och maken alldeles slut. Det blev inte nåt vidare rakt och fint men det funkar och vi slipper bry oss till nästa år. Nu är det bara framsidan kvar.

Vid 15-tiden kom bästa killkompisen och ville fika..Eller ja..Hans frukost snarare som då bestod av vår tårta. Hans mat och sovtider är inte som oss andras, eller hans diet.

Sen kom en granne och småpratade och så var det plötsligt kväll. Dagarna går så ohyggligt fort, det känns som jag inte riktigt hinner med.

Sen hade jag en liten klådattack på kvällen men i natt var det lugnt, jag har dock lyckats klia sönder ett födelsemärke i går kväll. Däremot fick jag en fruktansvärd halsbränna precis när jag skulle till att somna. Trots överdosering av novalucol, omezprazol (eller vad den heter) lite tårar så vägrade den att släppa. Jag höjde huvudändan till max men det hjälpte inte heller att sitta upp. Efter ca 1,5 timme somnade jag ändå av ren utmattning och var oerhört olycklig och när jag vaknade smakade det fortfarande spya i munnen och halsen.

Så var det lika bra att gå upp och trött och småsur lyckades jag kliva i en kattspya. Av det blev inte humöret ett dugg bättre.

Till maken sa jag att jag ville hitta på nåt roligt i dag. Men jag vet inte om han hörde det för han har precis klivit upp och verkar inte ha några planer för dagen. (surar lite till)

Och så surar jag över min sk kompis som uppför sig som ett riktigt arsle, kommer nu nedgraderas till bara kompis snart..(surar) Det här med kompisar och vänner är fasiken inte lätt, de man tror är en kompisar är inte det och de som är bekanta är knappt bekanta och de man träffat och tycker om ser man aldrig mer.

Folk är konstiga, tur att jag är normal, sa nån kändis nån gång...




Kommentarer

  1. Ta omeprazol på em, iom att det tar några timmar innan det verkar. Jag tycker preparaten som lägger sig som ett lock är de bästa för snabbverkande effekt, t ex Gaviscon. Smakar verkligen äckligt (schampo) och jag får kväljningar varje gång, men jag slipper uppstötningarna iaf.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Fast jag tycker jämt jag mår så bra då och kommer säkert inte få nån halsbränna :)

      Tack för tips, ska köpa det i dag!

      Radera
  2. Jag säger det igen, Losec is da shit! Trist med vänner som sviker, jag vet hur det känns. Alla har väl sina problem och visar det på olika sätt.

    SvaraRadera
  3. Synd att din kompis beter sig så dumt. Jag tycker själv det är svårt att hantera vissa personer. Jag har bla förlorat kontakten med en vän sen jag berättade om vår ivf-resa, och jag trodde det skulle få motsatt effekt, att vi skulle komma varandra närmare.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, i bland förstår jag inte hur andra tänker. Om de bara kunde säga som det var och vara lite ärliga!

      Radera
  4. På vilket sätt uppträder hon dumt?

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering