Vecka 31 (30+0) Magbild

Vad skönt! Ännu en vecka. Är så tacksam för varje vecka bebisarna mår bra och är kvar i magen. Över 75% av graviditeten avklarad!

Jag märker att magen blir större och större för varje dag. Och med det kommer orörligheten och tyngden. Det är tungt att gå och röra sig, ta sig upp och sitta. Dessutom är det en liten flickbebis som ligger precis vid revbenet och lutar jag mig framåt tar det emot och det känns som jag krossar henne. Det ska bli spännande att se vad SF-måttet säger hos barnmorskan nästa vecka.

I går for jag i väg till Big Baby och inhandlade det sista jag tror jag behöver/inte behöver. Det som fattas nu är skötbädden då någon hårig sak har punkterat den med sina klor. Jag tyckte de var så dyra så jag köpte ingen. De som finns är dessutom i något sorts tyg och känns inte avtorkningsbara, det känns ju som lite konstigt.

Jag köpte fina små kuddar, nappflaskor, nappflaskställ, madrassskydd till liggkorgen, portionsfödelare, ersättning, blöjor mm.

Sen var jag och storhandlade, nu så här efteråt var ju det inte så smart för när jag väl kom hem med alla kassar var jag helt slut, hade sammandragningar och svettades.

Precis då ringde vårdcentralen och berättade att jag hade streptokocker i urinen och måste byta penicillin. Så det var bara att bege sig i väg igen till apoteket. Nu krockar alla mina medicner med varandra och med maten så det är verkligen planering hur medicinerna ska tas.

Sen kom bästa killkompisen och vi planerade lite vad vi ska äta i midsommar. Vi ska försöka baka jordgubbstårta och ha lite buffé. Det blir en lugn dag i alla fall, vi har inte tänkt att gå till midsommarstången, det är inte samma sak med midsommar här som hemma i dalarna. Dessutom saknar jag min folkdräkt som vi alltid hade på oss vid högtider.

Hoppas ni får en lugn och skön midsommar med mycket mat och kärlek!


Alltid lika duktig på bilder :)

Tror min rumpa försvunnit, kanske den är i magen numer?



Kommentarer

  1. Säger det igen; vilken fin mage!
    Skulle inte bästa killkompisen kunna vara gudfar? Ni tycks ha en bra relation med honom (han låter gullig på det du skriver om honom)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag har frågat honom, han blev så förskräckt över Gud-ordet, sen över ansvaret så jag fick inte nåt vettigt svar. Han är ju makens släkting också så han blir automatiskt fadder/gudförälder vare sig han vill eller inte..

      Ska berätta om honom nån dag. Han är gullig men väldigt egen :-)

      Radera
  2. Visst är det inte samma sak här som i Dalarna?! Känner också att man inte bryr sig lika mycket här. Och sätter man på sig dräkten får man folkskaror som tittar och undrar.

    Men, du är så fin!!! Vet att man inte känner sig så, men du är verkligen vacker.

    Fattar bara inte att du ska drabbas av allt skräp. Nu tycker jag att de kan få ordning på vissa saker så du kan slippa en del av din stora arsenal av mediciner.

    Ha en riktigt skön midsommar! Kramar!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Där är det verkligen på riktigt. Saknar dalarna väldigt mycket emellanåt

      tack, känner mig inte fin nånstans. Men väldigt stolt över magen.

      Kramar och trevlig midsommar!

      Radera
  3. Ha en jätteskön midsommar med din stora fina mage, jag njuter av lugnet och TENS maskin som tar hand om lite ryggont. Kram Emma

    SvaraRadera
    Svar
    1. Låter inget roligt med ryggen, vila mycket och mys i midsommar.

      Många kramar!

      Radera
  4. Jag antar att det är en skräckblandad förtjusning det där med att magen bara växer. Det låter väldigt tungt och obekvämt för dig men jag hoppas du orkar stå ut lite till. Glad Midsommar!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering