Vecka 30 (29+2)

Efter ett evigt kliande i går tog jag en lergigan och gick och la mig, sen har jag faktiskt sovit okey med ett litet uppvaknande av spyor i munnen vid 1-tiden så har jag sovit ända till 5.15.

Jag har nu provat med att smörja mig med lotion, olja, hydrokortison, allergitabletter men inget hjälper mot gravidklådan. Att dessutom vara gravid och ha klåda gör att man inte riktigt når överallt heller. Sen gjorde jag det stora misstaget och googlade hepatos som kan innebära fosterdöd, för tidig förlossning osv. Så nu oroar jag mig för det också, såklart.

Det är verkligen ingen lätt grej att vara gravid, man borde få en varningslista innan försöken där det står "tänk på det här, kommande ev komplikationer" Haha :-)

Nåja.

Det var en ovanligt seg dag i går med en seg make som bara har ögon för sin dator. Jag blir så irriterad på honom ibland att jag har lust att sälja honom till grönlands invånare som slav.

Efter han har klivit upp kan han sitta i soffan med sin dator i flera timmar medans jag grejar runt här och i trädgården. Hade jag inte funnits hade han nog suttit vid sin dator hela dagarna och nätterna. Jag känner hur irriterad jag är mot honom också och fräser bara han andas.

Vi får se vad vi hittar på idag, i går klippte jag gräset och trimmade kanterna. Kanske jag ska lägga klart stenarna vid altanen? Det är däremot extremt jobbigt då jag inte kan böja mig framåt längre, magen är helt i vägen och nu ser det ut som jag svalt en pilatesboll.

Jösses, så gnälligt det är i dag.

Jag brukar få tvångstitta på Filip och Fredrik i bland när jag råkar sitta i soffan och maken tittar på det. När jag satt och delade i soffan var det ett avsnitt (ca 30 min in i programmet) när de var i USA och hälsade på en helt fantastisk chassidisk judisk familj som visade hur man inledde sabbaten. Innan de släckte ner all el så dansade pappan och barnen till en fantastisk låt, och både barnen och pappa skrattade och hade så roligt. Pappan i familjen var underbart mysig och rolig.

Märkligt nog tog det sen nån vecka och denna låt spelas nu i radio nonstop. Det visade sig dessutom att denna låt var ur en barnfilm

Oavsett så brukar jag ha den låten i huvudet  mest hela dagarna, den är så trallvänlig och jag ser den fina scenen framför mig med pappan och barnen.

Så nu ska ni också få den i huvudet. Om ni inte redan har det dvs. Se nedan youtube klipp eller klicka här http://youtu.be/y6Sxv-sUYtM


Kommentarer

  1. Så din karl gillar också att sitta framför datorn... Innan bebisarna kommer, sätt dig ned med honom och diskutera det, att sen när de kommit, och du behöver hjälp av honom, måste han ha förmågan att släppa datorn/tvn omedelbart och hjälpa dig, samt att prio ett är alltid barnen som man ständigt måste ha koll på, karln kan inte sitta försjunken i datorn och passa bebisarna samtidigt. Detta är något jag har fått förklara för min kära karl, och det har inte gått lugnt till alla gånger... Jävla datorer, har varit tillfällen då jag velat kasta ut dem genom fönstret..
    Happy är underbar, Pharrell är en av mina favoriter!

    Alltså, testa Losec, är fantastiskt mot halsbränna.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag sa det i dag. Men jag tror ärligt talat att han inte förstår eller kan tänka sig hur blir. Jag har oxå talat om att det känns som jag kommer på andra plats.

      Men han... Sitter där ändå

      Jag tar losec. Men bara ibland. Försöker undvika tabletter

      Radera
  2. Haha jag tar med min Bosse så kan han o S googla på bebisar tillsammans föröder är väl det dom läser om på den förb-nnade datorn? Klåda vad gör man helt galet vissa nätter trots salvor o tabletter. Jag håller med dig om att magen börjar vara i vägen men det är bara att hitta nya sätt att böja sig nedåt. Kram Emma

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det låter som en bra ide ;-) jag undrar oxå vad de gör där hela tiden?

      Jag har kommit över stadiet att böja mig. Nu är det mer...lite lutande annars tippar jag o blir liggande som en sköldpadda.

      Kram

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering