Vecka 28 (27+5)

Har jag berättat hur mina morgnar ser ut? Det är en mysfest utan dess like.

Vi sover med stängd sovrumsdörr och har gjort det sen ett halvår efter katterna kom in i vårt liv. Jag vaknar ofta vid 5-snåret och går upp på toa och tar sen min järntablett. Jag öppnar sovrumsdörren för att släppa in katterna.

Greta lägger sig hos maken, Stiina på gravidkudden och Robban under mitt täcke. De andra katterna brukar tröttna men jag och Robban ligger och kramas till ca 8-snåret. Jag ligger alltid på sidan med armarna om honom och han ligger i min famn med sitt ansikte mot min kind eller halsgrop. Vi snarkar och dreglar på varandra, jag brukar få ont i höft och rygg och försöker vända på mig och han följer efter eller surnar till.

Efter jag klivit upp så brukar han ligga kvar under täcket och mysa, igår klev han inte upp förrän vid 11.

Mysigt är det i alla fall och de dagar jag går upp tidigare så gör det nästan ont i hjärtat. I dag är en sån dag, för snart ska jag åka till mitt nya jobb och fika på förmiddagen. Mycket fika nu :-)

Som vanligt är det regntunga moln och inte särskilt varmt. Jag vet inte riktigt var sommaren tog vägen?

****
I går var jag till min fd fd chef och fikade, hon bodde i en fantastisk lägenhet med sjöutsikt. Vill jag någon gång bo i lägenhet så blir det där. Lägenheten kostar dock mer än vårt hus. Otroligt.

Jag var där i flera timmar och det var sååå himla trevligt! Hon är så go och mysig, tyvärr fick jag en svettattack så jag blev alldeles rödblommig och svettig. Hatar det, dumma hormoner :(

När jag kom hem hade mitt klädpaket från asos.com kommit, jag hade beställt en gravidklänning och ett par ankelbyxor. Att klura ut vilken storlek jag ska ha är inte det lättaste men nu hittade jag rätt. Kläderna satt perfekt och jag gillar verkligen klänningen som inte ser ut som en sån jag brukar välja. Jag hade också tur då det var rea på det jag beställt!


Nu måste jag piffa till mig lite..

fin klänning

Utsikt från fd fd chefens hem




Kommentarer

  1. Vissa katter är helt underbara, vi hade en katt som hette Nils-Rambo och han var världens keligaste katt men Rambo då han var ute o härjade i kvarteret. Katter som inte vill kela tycker jag är tråkiga. Visst är det skönt att få piffa upp sig trots stor mage. Ha en härlig dag kram Emma

    SvaraRadera
  2. Kläderna skickas i morgon! Blev en liten resa till nästan så fort vi kom från förra men i kväll är jag hemma igen! :)
    /Johanna

    SvaraRadera
  3. Jag måste tacka dig för att du har min länk till bloggen! Jag studerade lite besökstatistik och jag får många klick härifrån din blogg. Det är ju såklart kul att fler går in och läser ens blogg.
    Mysig fd chef du verkar ha! Jag har nog aldrig haft den turen riktigt med mina chefer. Kramen

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hon är den enda chefen jag haft som varit bra, resten har varit bedrövliga

      Vassego :-)

      Kram

      Radera
  4. Bolinder strand?

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering