Vecka 28 (27+4)

I går tyckte jag det onda i ryggen och levern var ganska okey, inte panikont och inte något lidande. Men i morse var det dags igen.. Det släpper dock om jag ligger på sidan raklång i sängen eller halvligger i soffan, vilket stärker mina misstankar om att nåt är i kläm. I går em klippte jag gräsmattan i hopp att skaka ner tvilling 2. Men nejdå.

Jag började med att ringa förlossningen i går angående misstanke om UVI och de hänvisade mig direkt till MVC och sa att det var deras sak. Till dem skulle jag bara ringa om det var akut.

Så ringde jag MVC och det var inga problem, hon skrev remiss och jag tog en tur med de fantastiska kommunala medlen 2 timmar tur och retur. Så nu är det väl bara att vänta på att de ringer om det är något, om inte så är det väl tvilling 1 som grejar runt där nere igen.

Nästa vecka är det både BM besök och ultraljud, har det onda i ryggen inte släppt så ska jag fråga vad som kan felas. För jag håller på bli galen, däremot så diskuteras detta flitigt i mina tvillinggrupper på Facebook så jag är inte ensam att ha ont på dessa ställen.

Jag älskar förövrigt mina tvillinggrupper, där diskuteras allt mellan himmel och jord och är otroligt lärorikt.

****
Här hemma diskuteras det namn och vi har nu en lista på 3 killnamn och 5 tjejnamn och är inte alls överens. Jag har två favoriter och maken har två, helt olika varandras förstås.

Jag vet inte alls hur vi ska komma fram till nåt.

****
I dag ska jag iväg till min gamla chef och fika! Trevligt! Men först ska jag krypa ner hos Robban i sängen för lite kattmys, han har inte klivit upp än den lilla sömntutan <3

Kommentarer

  1. Ni kan ju lotta om namnen! En vän lät bebisen välja, skrev ett namn på två lappar och lade i bebisens händer, den lapp som blev längst kvar i handen fick det bli!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, kankse det:) Ska fråga maken i kväll.

      Radera
  2. Annars får ni se när de kommer ut vilka de är:-) vill du inte avslöja namnen här?:-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jo, kanske jag ska göra det. Ska tänka på saken

      Radera
  3. Jag har två barn och hade tänkt på namn till dem men det kändes inte rätt och båda har fått sina namn bestämda efter de kom ut:-) så kanske det blir naturligt med nåt av era namn när ni ser de små bebbarna:-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Fast det är ju himla skönt om man har namnen klara. Men vilken panik om man då inte kommit på nåt namn :)

      Radera
  4. Jag hade värk direkt under höger revben som strålade ut i ryggen. Gjorde så ont att jag blev sängliggande de sista månaderna. Det visade sig att det var levern som spökade. Det gick bort när jag slutade äta gluten och levervärderna i och med det blev normala. Har du fått lämna leverprover? Jag hade även kliande hud(berodde även det på levern). Det fick jag medicin för som jag tog fram till förlossningen.
    Lycka till med tvillingarna :)
    Kram/vivela

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag lämnade leverprov för 2 veckor sen. De var helt perfekta.

      Just nu är ryggen värst :(

      Kram

      Radera
  5. Ni får enas om att du bestämmer ena bäbisens namn och tar din makes förslag som andra namn. Så får maken bestämma första namnet för baby2 och du andra namnet.
    Förresten så ser ni säkert vad de heter då de dyker upp =)
    Kram kram från Lena och missarna

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, varför inte. Som maken sa; då blir det rättvist, alla blir missnöjda...Hahah:)

      Radera
  6. Jag har samma problem har långa listor på både tjej o killnamn o tycker inte alls som de andra i familjen.. Ett delikat I-landsproblem vi har kram Emma

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, eller hur. Vi kanske ska byta listor :)

      Kram

      Radera
  7. Mysigt att få välja namn på sitt barn! Jag tror också på det där med att vänta tills de är födda och se då om det ni valt fortfarande passar.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det är faktiskt fantastiskt och därför känns det viktigt att det blir rätt.

      Radera
  8. Jag säger precis som många andra; bestäm namn när barnen har kommit ut!

    När vi fick vårt första barn var vi inte alls överens. Maken tyckte han skulle heta Alfons, och jag gillade Noel. Vi var väldigt långt ifrån varandra och ingen ville ge med sig. Sen kom han ut, och jag insåg att han faktiskt kanske såg ut som en Alfons och började luta åt det. Men då kom maken på Rasmus, och så fort han hade sagt det så kändes det så klockrent, det var ju en Rasmus! =)

    När vi fick vårt andra barn, som vi visste var en tjej, så var vi väldigt överens innan om att hon skulle heta Alva. Vi började dock vackla lite när vi hörde att vår barnmorska som skulle komma vid nästa skiftbyte på förlossningen hette Alva, tänk om hon skulle vara otrevlig? Då skulle vi kanske förknippa henne med namnet! Kändes lite konstigt, men när barnmorskan kom så var hon ju såklart gullig och trevlig och det blev en liten Alva för oss. Jag har dock tänkt många gånger att hon skulle passa väldigt bra som en Ida, men nu blev det en Alva och det är vi nöjda med. =)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering