Vecka 27 (26+6)

Jag måste återupprepa min första mening från i går. Jag förstår inte vad det är med mig och kommunala medel, försöker någon säga mig något? 

I går tänkte jag att det var lika bra att ta ett tidigare tåg så jag inte drabbas av förseningar, dessutom var det fullt på alla parkeringar i hela centrum så jag klämde mig in på en liten plätt på 6 timmars efter att ha cirkulerat i 15 min.

 Mitt tåg kom inte, inte heller tåget efter men tåget som skulle gått en halvtimma innan kom i stället. Så jag blev mer än en 45 min sen, men mötte upp maken på centralen och därifrån tog vi en taxi och kom 2 minuter sent till föräldrautbildningen. Kvittot skickar vi in till SL i hopp om att resegarantin ska gälla.

Liksom i förrgår har jag väldigt ont under höger revben och i ryggen på höger sida så jag fick stå upp nästan hela utbildningen för det är stört omöjligt att sitta längre stunder.

Vi pratade amning, vård efteråt, bvc, gulsot, torsk och andra åkommor. Vi fick göra avslappningsövningar där partnern skulle nypa en i låret utan andningsövningar och sen med. Det var länge sen jag skrattade så mkt. En väldigt rolig eftermiddag, kanske inte så lärorik för mig eftersom jag är med i mina tvillinggrupper och har läst snart varenda bok som finns. Men jag tror det var både bra och nyttigt för maken och gjorde det hela lite mer verkligt.

Sen åt vi på vapiano som är min nya favoritrestaurang just nu och åkte till makens jobb och tog bilen hem. Men jo, det gjorde resten av alla stockholmare oxå det tog tid att ta sig hem.

Väl hemma hämtade vi min bil och naturligtvis hade jag fått böter för ändan på min bil stod lite snett. 700 kr! SJUHUNDRA! Fan.

Jag fick en lön på 1400 kr och de gick åt till slarv av mig. Jag tänker fanimeig inte gå utanför huset snart. Eller så får jag börja jobba igen. För det här funkar ju inte.

****
Men lite gladare blev jag då det kommit paket till mig! Fantastiska välsydda och fina babynest och två fina dreggel. Tack Jenny!

Robban undrar om de var till honom och gosade genast in sig i den ena. Jag fick gömma dem i garderoben sen.

****
I dag är maken också ledig, jag ska ta itu med gräsmattan på baksidan och försöka mig på rabatten. Eftersom jag ändå inte kan sitta ner så är det lika bra att röra lite på sig.



Kommentarer

  1. Oj, vilken otur du verkar ha med tågen och böter dessutom. Babynesten är jättefina! Längtar till den dagen jag kan beställa hem ett sånt.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag fattar inte :( Ligger det en förbannelse över mig?

      De är fantastiska och Lillavilda är så duktig och sy!

      Radera
  2. Bor i norra Norrbotten, och har kanske ett annat ordförråd i vissa lägen. Jag måste därför undra vad det är du har fått när du fått två dreggel? Det låter som något man använder för att gräva i trädgården med, i mina öron.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det kanske heter dregglisar? Man sätter dem runt halsen och sparar tröjor från att bli nerdreglade.

      Tror jag :)

      Radera
  3. Hi hi jag sa ju att katterna skulle gilla dem :-)
    Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för de fina nestena, de är så otroligt fina och välsydda! Du är så himla duktig!

      (fast robban undrar när han ska få en egen :)

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering