Vecka 27 (26+2)

Nu de senaste dagarna har det spänt så otroligt i magen, jag inbillar mig att de har möblerat om sig. Det känns lite som magen ska spricka ibland. Det spelar ingen roll hur jag sitter, ligger eller står. Fina Jenny erbjöd sig att skicka sitt stödbälte hon hade hemma. Tack!

Denna vecka är bara bebisrelaterat, i morgon ska vi till förlossningen på samtal, tisdag på ultraljud för att se om de växt till sig som de ska, på onsdag är det förlossningskurs del 2. Man har ju inte tråkigt som gravid i alla fall.

Sen är det lite extra ledighet med maken, det ska bli skönt att ha honom hemma någon extra dag.

Vi har haft en extrem värme här, i går var det 31 grader i skuggan, då tycker jag att det är lite väl varmt. Men vi firade med en mjukglass och lite shopping. Gallerior är ju verkligen suveräna i värmen.

Nåt som inte är suveränt är vår gamla bil där AC gått sönder, den är som en bastu och inte alls rolig att åka i. Vi ska lämna in den och få någon prisuppgift vad det kostar att laga.

****
I dag måste vi åka förbi min pappa en sväng, hoppas på ett snabbt besök, mamma har jag ringt eftersom det är mors dag, vi ska åka och hälsa på lilla Isak också. Vi ska även spana på en badenbaden till mig som jag kan ha på altanen, för jag kan inte sitta i våra altanstolar. Alls.


En vanlig söndag alltså. Hoppas ni får en bra dag!

Kommentarer

  1. Ja det var riktigt behagligt att provköra barnvagnar idag, det lutar åt en Kronan syskonvagn sen måste vi ju hitta en bil för 6 pers..., det är många i-landsproblem kram Emma

    SvaraRadera
    Svar
    1. En sån tittade vi också på, min favorit!

      Vi har en volvo xc90, den finns som 7 sitsig också med massor av bagageutrymme :-)

      Kram

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering