Vecka 26 (25+3)

Vilket väder vi har haft de senaste dagarna, i går hade jag klänningpremiär. Skönt att inte ha något åtsittande runt magen.

Vi åkte i väg till en galleria, men den är väldigt stor så vagga runt där gick ju sådär. Men jag hittade en klänning, 2 napphållare, brandvarnare och hämtade ut mina mediciner.

Sen lunchade vi på vapiano, jag tycker de har så fantastisk god mat! Men det är lite bortkastade pengar att äta ute då jag ofta får i mig max 1/4-1/3 av maten. Maken brukar dock rädda situationen genom att äta min mat också. Haha:)

Sen var det en lugn kväll med att njuta av att titta på tv. Efter varit utan tv i flera dar känns det SÅ lyxigt att titta på tv.

I dag är det nog den enda dagen jag inte har något bokat på, väldigt skönt, får se vad jag hittar på. (ett försök att raka benen del 100?)

 I morgon kommer ju städaren så då tänkte jag åka och klippa mig, rösta i EU-valet och hoppas någon kan färga mina ögonfransar på dropin.

Jag orkar ju inte måla mig när jag skrotar runt här hemma, så alla tycker jag ser så trött ut. Så då är väl det bäst att färga dem lite, det har jag nog inte gjort på 20 år så det ska bli spännande! Och mkt praktiskt :)

****
I går ringde pappa för första gången på månader. Han har helt hakat upp sig på min vikt, har frågade säkert 20 ggr om jag blivit tjock och hur mkt jag gått upp. Han är liksom inte intresserad av mig eller bebisarna utan pratar bara om sig, han ville såklart inte att veta hur det var egentligen utan han ville vi ska köpa hundmat. Full var han också. Maken löser det genom att handla hundmat i veckan och åka dit med den. Underbara make <3

Han undrade om vi skulle åka till systersonens student i Juni, för då ville han åka med oss. Men jag sa nej. Jag vill inte åka för att sitta 7 timmar i en bil över dagen med en full pappa. Nej, tack. Fast jag vill gärna åka upp till systersonen. Men det är omöjligt, förstår inte alls hur jag ska kunna lösa det. Inte heller vet jag hur jag mår då.

Jag har inte ringt mamma och hon har som tur var inte ringt mig, för sist hotade hon med att komma kristihimmelfärd. Gode gud. Jag kommer dö då, eller bli galen. Hon har inte varit här på 7 år, vad ska hon hit och göra nu? Roa, serva, underhålla dem (hennes läskiga man ska ju med också) en hel helg  väldigt gravid?  Ni får tänka att hon är på ett barns nivå mentalt, så vi pratar verkligen om roa...Och om hon får tråkigt reagerar hon likadant och talar om för alla hur hemska vi är..

Ja, ni förstår.

Gahhaaa.. Ångest!

****
Fick en lustig present av en nyanställd kollega. En kaffemugg som iof är väldigt fin. Men motivet?!

Robban hjälper till att plocka ur diskmaskinen. 

En annorlunda mugg.


Kommentarer

  1. Ja den var ju lite annorlunda ;-)
    Vet att du har det jobbigt med duna föräldrar men tack för att bjuder på dem på ett uppfriskande sätt, du får vägra öppna dörren om de ringer på. Kram Emma

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, verkligen. Det är samma motiv på andra sidan muggen men med en annan kvinna.

      Kram

      Radera
  2. Bit ihop tänderna när de ringer! Du har ABSOLUT ingen skyldighet att ställa upp för dem, eller att ta emot dem på besök. Fint av din make att ordna detta för din far, helst för att han inte ska ringa igen inom snar framtid vill jag tro.
    Din syster kommer garanterat att förstå varför du inte kan komma. Utsätt dig inte för saker som inte verkar bra för dig eller de små. Din systerson kan du snacka med och skicka något i posten eller sätta in pengar. Då blir han säkert glad.
    Om du inte förstått detta ännu så säger jag det i klartext: DET ÄR DU OCH DINA SMÅ SOM ÄR VIKTIGAST I HELA VÄRLDEN. ERAT VÄLVÄRE KOMMER I FÖRSTA HAND, ALLT ANNAT FÅR VÄNTA!!!
    Massor av kramar
    Ahm66

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, så är det nog. Men jag har så svårt att säga nej.

      Men jag jobbar på det.

      Kram

      Radera
  3. Du är stark, och GRYM! Heja heja dig!

    Och muggen, haha, den är ju bara underbar! :D

    /Maria.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering