Vecka 26 (25+1)

I går ringde förlossningen och sa att de fått remiss och ville att vi skulle komma på samtal. Oj så läskigt och spännande!

****
Hurra! Nu har vi både internet och tv! Fantastiskt! Fast vi har ju inte hunnit och titta på tv än då den kom i går kväll och då hade vi ju grillfest.

I går städade jag och fejade här hemma, nu så här efteråt kan jag inte förstå varför. Det är om möjligt ännu mer skitigare i dag.

Eftersom de gräver fiber här var det en massa arbetare i vår trädgård som katterna var extremt fascinerade av. De följde varje spadtag som togs, varje svettpärla och charmade alla byggjobbare.

Grillningen gick bra, jag tror alla var nöjda och glada och det blev några som blev på lyset :) Det var en hejdundrande fest och det bästa av allt är att katterna skötte sig utmärkt. De är så trygga och mysiga och såg till att umgås med alla, jag blir så stolt över dem med tanke på att de bott i misärhem så länge.

Roligt var att precis när vi skulle sätta oss till bords ute så drog byggjobbarna i gång en kompressor och ramstein på högsta volym.

Bästa kilkompisen kom också förbi och fick mat, men hans sociala förmåga är verkligen inget vidare.

En del av gänget skulle vidare så de gick vid 22 och några stannade kvar och röjde med oss. Sen däckade både katter och vi och jag sov som en stock ända till 06.20 då Stiina tjoade och tyckte vi skulle upp och ge henne mat.

****
Nu känner jag väldigt mkt av pollen, jag nyser och nyser så jag håller på bli galen. Jag har pollenkoma och jag vet inte alls vad jag vågar ta för allergimedicin. Googlar jag så är det väldigt omdebatterat om och vad man ska ta.

I går fick jag till slut ta allerginässpray för det kan omöjligt vara nyttigt att nysa så mkt. Sen fick jag ångest.

Jag ska ringa MVC på måndag och fråga.

Annan ångest jag har är att jag hade så fullt upp i går att jag inte tänkt på om jag känt rörelser eller inte. Har nån av dem sparkat de senaste dagarna? Eller ja, flickan känner jag ju nästan aldrig.

Denna oro...

*****
Det var nån av gästerna som sa att de hade barntavlor med nallar och sånt om vi ville ha, jag tackade nej eftersom vi inte är klara med inredningen och jag tror inte heller vi är såna som har nallar på väggarna. Än. Inte såna tavlor jag tänker mig i huvet i alla fall....

Då var det nån som sa att -det är ju ett barnrum!

Jaha, och? Måste jag då ha fula barntavlor på väggarna bara för det? Det är väl barnen som gör ett barnrum? Inte inredningen?

****
Nåja

I dag är det veterinären och sen åka och spatsera runt i en stor galleria och luncha och spana.

Skönt med lördag!

Båda bebisarna ligger med huvudet neråt...


Tvilling 1

Tvilling 2

Hål för fiber i trädgården



Kommentarer

  1. Låter som en härlig fest!
    Vad gäller inredningen så är det ju helt upp till er vad ni gillar och vad som passar ert hem. Det finns ju mängder av snygga grafiska tryck i varenda webshop att välja mellan, typ som Littlephant. Mitt tips är att kolla in Mokkasin webshop, de har massa fint!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nu har jag beställt lite saker, wallstick är ju jättesmart. Såna ska det nog bli.

      Radera
  2. Håller med dig vad gäller inredningen. Vissa saker känner man sig inte så sugen på att ha på väggarna. Dock kan man (dessvärre 😉) bli tvungen att tänka om småningom. När man ser glädjen i sonens ögon över wallies med bilarna från Cars kan jag stå ut med att mina tidigare valda väggprydnader får maka på sig. Men fram tills den dagen kommer; njut av att inreda barnkammaren såsom ni vill!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag vill nog lära känna dem först, se vad de är för små personlighet. Vill de ha bilar på väggarna då så självklart ;-)

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering