Vecka 25 (24+4)

Men kära nån, vad är det för fel på mig? Det är ju idag vi ska på ultraljud, inte i morgon! Hade maken inte påpekat min förvirring i går hade jag väl suttit på mvc nu och skämts.

Men i dag är det i alla fall, det ska bli roligt att se de små och jag hoppas de mår bra där inne och har vuxit sig stora och starka. 

Men såklart är jag lite orolig, konstigt vore nog annars. Många tankar flyger runt i huvudet men trots det har jag sovit gott i natt men märkligt nog drömt om min fb-kompis Ahm 66. Märkligt. I alla fall skulle hon vara hos oss ett år och hjälpa oss och lämna sina egna barn hemma med sin make. Snacka om önsketänkande :)

*****
Vi ska få fiber nergrävt och i går började de gräva, men de lyckades gräva av kabeln så nu har vi varken internet eller tv. Utan Tv är tråkigt men gör inte så mkt men jag saknar verkligen internet.  Tydligen ska det ta någon dag och laga så vi får väl se huruvida vi överlever här hemma eller inte. 

I går kväll var jag i alla fall ute i trädgården och gjorde ett gott försök att klippa gräset, döda en mördarsnigel och rensa rabatten del 22. Men jag är så otymplig och får så ont i mina stackars ligament så jag blir så sur och frustrerad. Jag tror dessutom magen vuxit 1 meter de senaste dagarna. 

Men delar av gräsmattan är i alla fall klippt och det var roligt att maken påtade runt oxå och inte satt fastklistrad vid sin dator som han alltid brukar göra. 

****
I går var sista arbetsdagen, kändes väldigt konstigt men oxå skönt. Jobbet tar trots allt en del energi som jag nu kan lägga på annat. 

Jag fick ett jättefin klädset till tvillingarna och blev hemskt glad. ( älskar ju presenter ;)  

På fredag kommer ju ca 10 av mina arbetskamrater hit på grillning.  Det ska bli väldigt roligt men jag är nervös för hur det ska gå (såklart) vad kommer de tycka? Hur tycker de maken är? Huset? Sköter sig katterna?

Ni fattar, min katastroflista i huvudet är som vanligt en meter lång. Men jag är ändå inte så nervös som jag varit förut så kbt har nog gjort en del nytta i alla fall. 

****

Nu ska jag ändra omfattning på försäkringskassan men först ska jag försöka klura ut hur jag internetdela från min iPad till datorn. 


Kommentarer

  1. Hoppas det var något bra om mig du drömde då :)
    Tror nog att både min man och mina småkillar har kommit att saknat mig. Också våra hundar förstås......
    Det är säkert för att du oroar dig hur allt kommer att gå. Det kommer att gå så fint så!!!! Du vet ju av egen erfarenhet hur föräldrar inte ska fungera, därför kommer allt att gå toppen!
    Kram
    Ahm66

    SvaraRadera
  2. Läste ett inlägg på barnakuten.nu där doktor Cecilia mfl skriver. Där hade en person gjort ett gästinlägg kring att bli förälder när man haft en jobbig uppväxt. Tänkte på dig. Läsvärt!!
    Massa kramar till dig och tvillingmagen 💕

    SvaraRadera
  3. Hur gick det på Ultraljudet? Skönt med ledighet nu, hoppas du kan njuta av den :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Både bra och dåligt, flickan är lite för liten. Men flödena var bra.

      Skönt med sjukskrivning, att springa på alla kontroller är ju ett heltidsarbete :9

      Radera
  4. Har tänkt på dig idag och hållit två tummar. Ser ju att du svarat hur det gått också. Om de är två i magen och trängs så kan det nog vara så att en tar mer plats kanske?. Jag hoppas att allt är normalt ändå och som det kan vara med tvillingar..

    Kramar från Lena och missarna

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering