Vecka 25 (24+3)

Sista arbetsdagen i dag på väääääldigt länge hoppas jag. Det känns så konstigt och jag kommer sakna jobbet mycket, framförallt mina arbetskamrater. Nu börjar ett nytt kapitel i mitt liv och det känns vääääldigt konstigt det med.

Trots vi boar och fixar så känns det inte som det är till oss. I går satte vi upp de sista taklisterna, spikade lite tavlor provisoriskt och nu är det bara spjälsängarna kvar (och leta de där korgarna som inte passade) sen är vi nästan klara för utom lite finlir med lampor och mattor.

Sen ska vi ju inreda också för nu står allt i ett hörn så det inte tippar när katterna undersöker hyllorna, de är ju inte så intresserade men sköthyllan är lite instabil.

Jag blir lika full i skratt när katterna ska upp på byrån Malm som är fullkomligt glashal, de gliiiider fram och sakerna som står på byrån blir som bowlingkäglor.

****
I morgon är det dags för läkarbesök igen, hon ska fylla på min sjukskrivning, kolla tappen (tror jag) och kolla läget överhuvudtaget.

På onsdag är det ultraljud, jag tror att det är dag för tul då? Alltså tillväxtultraljudet som visa att de växer ordentligt. Eller är det notch? Eller hur är det nu?

I alla fall känns det skönt att gå på ultraljudet även om jag är lite orolig över vad de ska hitta, har de växt ordentligt osv.

****
Måndag.

Hoppas ni får en bra dag!

Kommentarer

  1. Alltid så fint att komma upp med mina små killar, efter att de fått sin flaska, nya blöjor, ordna med kaffe och så ha på datamaskinen och läsa det du skrivit!!!! Och det bästa är ju att nu läser jag med ett stort leende, och inte med tårar som rinner.......
    Detta med vagn - ta det lugnt. Prova ut vagnen och se vad du tycker. Jag har en stor, underbar Emmaljunga men som isolerar mig här. Den är skit jobbig att lyfta in och ut av bilen. Denna köpte vi först, och fungerade toppen när min man hade semester. När vardagen kom, och jag var ensam med tvillingarna, så passade den inte. Då köpte vi en Baby City Jogger. Den är superlätt och fin att köra i butiker och in och ut av diverse dörrar.
    Vi valde dock att behålla bägge vagnarna, här i Norge är det vanligt att man har en vagn på dagis som de sover middag i. Så idag har jag vår Emmaljunga här hemma. Jag går turer på tomten, och runt omkring här. Och killarna sover ofta i den ute. Så kommer vi att ha denna på dagis. Baby Jogger vagnen är med i bilen överallt, och därmed så är allt perfekt.

    Så mitt råd är. Prova först och se vad som passar dig och dina. Jag är en manisk planläggare, och vill ha ting i system. Därför hade jag det mesta klart när jag var 25 veckor gravid. Men jag har också flera grejer som jag aldrig behövt......
    Våra killar har sovit i samma säng helt fram till nu när de är 10 månader, men eftersom vi har flera våningar i vårt hus, så passade det med en säng nede och en säng uppe. Så de sover i en säng på dagtid, och en på natten. Nu har vi i tillägg tagit vår resesäng till hjälp. För nu stör de varandra för mycket. De har blivit för stora !
    Men jag vet att några flyttar bäbisarna nästan på en gång, för att de stör varandra för mycket. Men detta måste ju först provas.... Som det är med de flesta saker!
    Klart du oroar dig. Men människan är ju super flexibel. Man finner sig i det mesta !
    Tänk bara på allt du redan varit igenom, helt sedan barnsben. Men att oroa sig, är fullkomligt normalt. Klart du kommer att takla detta! Du kommer att bli proffs :)

    Kram
    Ahm 66

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vilken fin kommentar!

      Jag läser och tar åt mig jag med :-) Gravid, GAD och en avbruten grav. i bagaget. Skönt att få höra lite tröstande/peppande ord.

      Radera
    2. Så kan man ju göra, ha två om det inte funkar. Alla har kanske olika funktion. Den vi har nu tror jag väger 23 kg utan barn...

      du är så fin, sånt stöd och alldes underbar. Kram

      Radera
  2. Åh vad du är värd lite vila nu innan det smäller till och du har en större familj att leva med.
    Håller med tidigare inlägg att det är underbart alltsammans och att de tårar som dyker upp är glädjetårar. Är så glad för er skull.
    Massor med kramar och ha en riktigt skön dag!!
    /Lena och missarna

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kram finaste du!

      skönt att du är tillbaka

      Radera
  3. Håller med ovanstående! Det där med vagnen löser sig... Du kommer att kunna byta vagn eftersom era behov ändras eller du upptäcker hur er vardag fungerar. De flesta runt mig med tvillingar har tom börjat med enkelvagnar och haft båda i samma liggdel :) Om det är bra vet jag inte. Jag har bara enkelbebisar :) Man blir proffs på sina små. Man kanske känner sig som en nybörjare utan koll men det enda man behöver veta är att bebisarna kommer vilja vara med er och trivas där oavsett skrik eller inte. Ni är deras allt :) Resten löser sig!!! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, så kanske det är. Jag är så rädd att misslyckas. Usch..

      Kram

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering