Vecka 19 (18+1)

Astmagnället fortsätter, det är bedrövligt! Tar jag 2 puffar pulmicort morgon och kväll så hjälper det åtminstone lite i alla fall, jag hostar och väser ändå, men inte lika mkt. Några bricanylpuffar under dagen tycker jag varken gör från eller till. Jag tror det blir att ringa vårdcentralen igen nästa vecka.

Jag tycker dessutom att det är läskigt och hålla på ta en massa medicin för de små bebisarna. Jag vill inte utsätta dem för något.

Jävla skit.

****
I går fick jag något ryck efter att ha varit och lunchat med mina fd arbetskamrater och kom hem och storstädade altanen. Men allting tar så mkt längre tid när man är gravid, men det blev fint och jag hoppas kunna sitta där och njuta av solen.

Sen gjorde jag misstaget att ringa morsan. Fasiken då. Jag blev på så dåligt humör och även om jag vet hur hon är (indianerna har även trillat ur den kanoten) så blir jag sur och sårad. jävla föräldrar jag har. Jag ville att hennes man skulle komma o hjälpa oss med barnrummet, han är arbetslös målare och  har inget att göra.  Han blev glad och sa ja, men morsan..jag skulle kunna strypa henne. Jag får tics i ögat bara jag tänker på henne.

Vi gör det själva i stället..Eller vi och vi. Jag heter det väl.

*mutter*

****
I dag ska vi åka till olika barnvagnsaffärer och spana på utbudet. Känna och klämma och skaffa oss en uppfattning. Sen blir det att leta billigaste möjliga av det vi fastnar för.

Det ska bli kul att åka till syskonhuset som ska vara specialister på tvillingar/syskon. Det ligger i andra sidan stan, men med lite bananer och dricka så ska jag väl överleva dagen :) Sen blir det lite innerstadsaffärer också.

****
Tack för alla fina kommentarer! Fina underbara ni <3

Kommentarer

  1. Jag fick Ventolin utskrivet då jag också upplevde att Bricanyl inte hjälpte.
    Läkaren sa till mig, då jag också uttalade min oro över all medicinering under graviditeten, att det är bättre att man mår bra och kan andas ordentligt för då mår barnet/barnen mycket bättre också. Tänk så. ;)

    Trevlig helg och lycka till i barnvagnsdjungeln!

    Kramat

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag tål inte ventolin, hela ansiktet blir knallrött och pulserar. Men det finns kanske andra sorter.

      Kram

      Radera
  2. Pulmicorten tar bara ner inflammationen, den är ingen akutmedicin. Bricanylen är den som vidgar luftrören. Den måste du ta efter ordination. Bricanylen är viktigast.
    Haft svår astma i hela mitt liv och har iofs ett annat preparat men det luftrörsvidgande måste du ta för att få ner Pulmicorten längre ner i luftrören. Lycka till!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Okey, det hade jag inte förstått. Tack för det. Ordinationen var väldigt vag så jag vet inte hur mycket som är minst eller max.

      Tack.

      Radera
  3. Drygt att ha föräldrar som gör att man blir sårad hela tiden. Tycker det låter ganska likt det som jag levt med hela livet. Nu är min mor borta, men ändå. Jobbigt att bli besviken och sårad/förbannad gång på gång.

    Bamse kram till dig!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, usch hur det är med att ha kassa föräldrar.

      Kram tillbaka!

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering