Vecka 18 (17+2) magbild

Nu har lugnet lagt sig i huset och tomheten infunnit sig, syster med familj har åkt. Vi har haft en toppenbra helg, men den har gått alldeles för fort! Hon hade med sig en del barnkläder och saker och jag ska gå igenom dem nästa helg tänkte jag.

Snart är det måndag igen och jag har en intensiv vecka framför mig och de största är ju såklart RUL (rutin ultraljudet) och tvillingutbildningen. Jag är faktiskt orolig inför RUL, jag kommer knappt våga andas och knappt ännu mindre våga titta. Tänk om nåt är fel?

Det känns som det oroas och funderas en massa i huvudet just nu, jag sover så himla dåligt och ligger och vrider och vänder mig. 90 % handlar om bebisarna, framtiden och graviditeten. Jag känner mig..stressad... över allt tror jag.

Jag hade tänkt att boka av KBT på fredag för min schema är fullproppat, men nu känns det som jag verkligen behöver satsa på mig själv medans jag kan. Jag står inte ut med detta jäkla malande orostankarna hela tiden.

*****
I morgon blir det en tur till MVC och lämna in mitt urinprov, skitdumt att ha sin MVC så långt bort i bland, men jag får väl wordfeud på tåget eller nåt.

I dag ska resten av dagen tillbringas med att byta däck på bilen, tvätta och påta lite här hemma. Det är ett fantastiskt väder och jag har faktiskt hängt ut tvätten för första gången denna säsong. Nu är det vår!

Förövrigt satt mammatrosorna bra, lite stora men de sitter inte åt någonstans och det är viktigast.

****
Syster tog en magbild, jag tycker inte riktigt den gör magen rätta, för enligt min mening är magen enorm!
Hm, förstår inte hur ni andra får så bra bilder..

Robban myser med systersonen


Kommentarer

  1. Åh du är fantastiskt fin!
    Vill ni ta redan på bebisarnas kön? Har ni börjat fundera på namn? Vill du fota de bebissaker du fick av din syster och visa oss?
    Heja dig, Sarah

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det kan jag göra, dock är alla kläder i säckar på vinden.

      Vi hoppas att få veta på rul på torsdag. Då kanske vi vågar börja prata om namn.

      Kram

      Radera
  2. Fin mage! Ett tips är att dra ner byxor/trosor så man ser hela magen. Kläderna gömmer magen nu och ser mindre ut än vad den är :-)

    SvaraRadera
  3. Jag tycker den ser stor ut :-) Så såg inte min mage ut i samma vecka senast och säkert inte din heller.

    Förstår dina orostankar... Vi har ju åtta veckor kvar till RUL, men visst tänker man på det redan nu. Även om första steget är 12 fullgångna såklart.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nej. Verkligen inte, jag såg nog lite småsmulor ut förra gången.

      Kram

      Radera
  4. Lycka till med Rul, det kommer säkert att gå bra. Var kubben bra så brukar det oftast gå bra, så sa en barnmorska till mig. Tänk om det skulle vara en flicka o en pojke. Fin bild på dej. Så söta katter du har, det är härligt med husdjur. Önskar dej lycka till.

    SvaraRadera
  5. Det skulle vara roligt om det vore en av varje.

    Tack för lyckönskningarna.

    SvaraRadera
  6. Från det ena till det andra...visst har ni något form av katt nest med värme? Är det något som man vågar ha igång hela natten? Kan du rekommendera någon soda där det finns?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vi har köpte en värmedyna som nog hette snuggle till Robban. Man värmer den i micron i ett par minuter och den är varm i 10 timmar. Den stoppar vi hans små bäddar när det är kallt ute ;)

      Radera
  7. Jag tycker också du ser stor ut, håller med tidigare kommentar. Viss lite mer hud, så ser dem nog större ut.

    Mitt tips med ett barn å en katt: satsa på dig själv nu, du kommer ju ha "trillingar" sedan, å två katter, å mannen så klart!

    Jag kan inte föreställa mig allt som snurrar i huvudet, men försöker. Målet får väl bli att överleva fram till RUL.

    Hejja, hejja bebisarna!!!

    SvaraRadera
  8. Ok. Mer hud ska det bli nästa gång ;).

    Ja. Jag försöker njuta av dagen och katterna. Full medveten om att allt kommer ändras sen.

    SvaraRadera
  9. Har du inte möjlighet att lämna urinprovet på vanlig vårdcentral närmare där du bor (som sedan skickar svar till mvc)?

    SvaraRadera
  10. Tycker det är en tjusig mag bild=))

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering