Vecka 18 (17+1)

I går kom syster med familj, det är roligt men intensivt, så bloggande har fått ligga på is lite. Det blir en kort rapport idag

Idag har vi varit på lakritsfestivalen. Väldigt mycket provsmaka men även väldigt mycket folk. Jag köpte ingenting men maken och syster köpte en del, jag kroknade efter en stund och hittade en stol att sitta på medans de andra sprang runt, sen begav vi oss til närmaste shoppingcenter. 

Jag har haft lite magont i dag, långt ner, jag gissar att det är livmodern. Sammandragningar kom efter festivalen och shoppingen så då satt jag oxå och vila medans alla andra sprang runt. Särskilt mycket energi har jag inte.  

Vi avslutade dagen med att hälsa på hos pappa och hans fru som ställde väldigt mkt konstiga frågor och sen åkte vi hem och nu har jag däckat i fåtöljen. 

Syster med familj ska ut och springa nu, jag fattar inte denna energi dem har? Jag är slut för idag, hungrig möjligen men trött. 

Jag hittade i alla fall mammatrosor som såg enorma ut men de får duga. Vi får se hur de passar efter att ha åkt runt i tvättmaskinen några varv. 

Nu är det snart dags att laga mat. 


Kommentarer

  1. Glöm inte bort att syrran skall ta en bild på magen :-)

    SvaraRadera
  2. Var oxå på Lakritsfestivalen idag. Ooh, så förgiftad nu. :))
    Kram annette

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering