Vecka 16 (15+3)

Denna vecka är inget vidare på jobbet, jag har nämligen jourvecka vilket innebär att jag ska ta allt akut som kommer. Det kan vara vilka katastrofer som helst och det betyder att jag ska släppa allt i mina händer och försöka lösa det på bästa sätt. Ofta är det kvinnofrid eller olika myndigheter som ringer och som brukar både vara sorgligt och mycket roddigt att lösa.

Det är väldigt stressande och släpa runt på den och vänta att en annalkande katastrof ska ringa. I bland brukar det ringa mycket och i bland lite. (ofta har man ingen aning hur man ska lösa saker och ting)

Men i morgon är det en tur till barnmorskan, jag måste skriva en lista på allt jag har att fråga och berätta för henne.

I går hade jag väldiga spänningar/ont i magen på eftermiddagen. Jag gissar att det kanske är simningen eller något annat som magen inte uppskattade. I dag verkar det lite bättre. Dessutom har jag märkligt nog extremt ont i mina vader, värsta träningsvärken! Av alla ställen på kroppen.

Jag känner fortfarande otroligt ren efter Hasseludden, jag har aldrig känt mig så ren i hela mitt liv. Vilken härlig helg!

Och jag uppskattar så att ni delar med er av era upplevelser och tankar, det är så skönt att inte vara ensam även om jag förstår att jag inte är det.

****
Jag har inte heller gjort en enda hemläxa för KBT, jag har inte gjort en enda utmaning. Jag tycker inte jag har haft något tillfälle eller stora ångestfyllda saker denna helg. Tvärtom.

Dåligt. Såna här uppgifter hon ger mig framkallar prestationsångest och jag är livrädd att misslyckas.

****
Magbild tänkte jag ta i kväll. Eller ja, maken då. Den har växt otroligt mycket och nu ser jag varken mina tår eller ben längre. Bäst att försöka raka benen medans jag kan. Sen är det väl helkört. Då får man gå omkring och se ut som en pudel.

Kan man gå på vaxning när man är gravid? Jag tänker att det gör så förskräckligt ont att barnen svimmar och man framkallar förlossningen på en gång...Haha:)


Kommentarer

 1. Du får be sambon sätta sig på huk när han tar magbilden ikväll, så blir den mer rättvis! :-) vaxning när man är gravid, hade jag inte klarat mig utan. Haha brailiansk vaxning och benen klarade jag själv ganska länge. Har ni badkar? Jag hade en persionärsbrits över badkaret i duschen, var sjukt smidigt. Slapp stå upp för jag var rädd för att halka och sjukt bekvämt att sitta ner, då jag var stor o inte kunde ta mig ur badkaret haha. Finns annars att köpa på hjälpmedelscentralen! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, vi ska pröva, ska försöka komma i håg att ta bild i kväll!

   Tyvärr har vi inget badkar, skulle vara perfekt nu.

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Vidrig helg :(

Incidenter på dagis

Viktiga händelser och mindre kärlek