Vecka 15 (14+6)

Har ni sett vad ljust det är på morgonen nu? I dag vaknade vi dessutom med en massa minusgrader och dimma.

Dessutom har jag förärats med huvudvärk, som vanligt faktiskt. Det och ryggonten verkar vara konstanta. Jag är väldigt trött i dag, nu har jag börjat vaknat flera gånger på nätterna igen och har sen svårt att somna om. När jag väl somnar drömmer jag så mycket konstiga saker.

Nu är jag nere i två utrogets om dagen så snart är jag tablettfri! Hurra!

Min gyn svarade att hon ska flytta sin klinik till Nacka, så hon hade trots allt en baktanke med mailet. Tråkigt då det varit ganska lätt att ta sig till henne och nu ligger det wayyyyy bortom mig.

****
I dag tänkte jag åka och träffa min ridkompisar från gamla stallet, många av dem vet ju inte om mitt tillstånd så det ska bli kul att överraska dem lite. Man kan ju inte undgå att se att jag är gravid i alla fall :)

Det var länge sen jag såg dem så det ser jag fram emot men även få pussa lite på hästarna och titta på när de rider.

****
I dag är det dags för KBT nr 3, vi ska säkert gå igenom orosdagboken, så jag är lite orolig över den. Jag har skrivit en del men är det tillräckligt? Få se om jag få bakläxa.

****
I morgon är det ledigt men då sa jag städa och feja då jag ska ha pizzakalas. Vi bjöd även in våra underbara grannar så det är roligt att vi blir några stycken.

Kalas och presenter! Roligt! :)

Kommentarer

 1. Visst är det en härlig morgon?! Och jag känner igen det där med huvudvärk... Den slipper man gärna!

  Känns ju givet att du skriver med oron över orosdagboken i den med. Kan inte låta bli att le lite, men jag förstår ju att det är hemskt jobbigt och sådan oro som är "onödig" och riktiga energitjuvar. För rent intellektuellt vet man ju att man inte kan få underkänt eller bakläxa på en orosdagbok, men det är väl det som är problemet - hur man ska lyckas få hela jaget att slappna av i det och inte oroa sig?!

  Så härligt att du verkligen har gravidmage nu! Hur går det med kläder? Har du vågat dig på några mammaleggings med fina tunikor till? Finns ju så mycket (även i större storlekar) man kan använda en bra bit in i graviditeten.

  Många varma kramar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag vet, och jag vet ju oxå att tankarna inte är logiska. men de finns ju fär ändå.

   Jag har mina boob mammabyxor som är supersköna och typ 5 stora mammatröjor att välja mellan. Thats it än så länge

   Kram

   Radera
 2. Jag hade en himla huvudvärk i andra trimestern pga järnbrist. Kanske värt att kolla upp?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ska ju till mvc nästa vecka så då ska ag ta upp det. Sist hade jag ju 147 i hb;)

   Radera
 3. Jag vet inte om du läser min blogg, men jag står nu inför valet och kvalet att börja med SSRI. Jag är i vecka 16+ och har mycket fysisk ångest. Är det något man diskuterat med dig? Jag tycker läkaren har satt griller i huvudet på mig genom att föreslå det och jag funderar mycket om jag behöver det.
  HTTP://omlivetefter.blogspot.se

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja. Jag har tom tabletter hemma. Men jag har bestämt mig att inte ta dem och klara mig ändå. Det är bara några månader av mitt liv och jag vill inte riskera något. Hade jag mått sämre hade jag kanske övervägt saken.

   Jo. Jag löser din blogg. Varje dag ;)

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Vidrig helg :(

Incidenter på dagis

Viktiga händelser och mindre kärlek