Vecka 15 (14+1)

Både i går och i dag har jag nån sort värk i magen. Väldigt svårt att sätta fingret på vad det är. Jag gissar att det är graviditetsrelaterat, det värker i nedre delen av magen på var sin sida och övre delen av magen. Som ett band.

Det var värre i går och lite bättre i dag, och det är jag tacksam för. Jag gillar inte att ha ont när jag inte riktigt vet vad det är.

****
I går var jag i alla fall och shoppade en bra BH, en storlek större än vad jag brukar, jag väntar med amningsBH eftersom jag inte vet när tillväxten slutar.

Jag köpte också ett par mammatrosor som är enorma (eller ser i alla fall ut så) men satt väldigt skönt. För nu börjar alla trosor här hemma sitta åt, och det är ytterst obehagligt.

Jag förstår inte hur alla gravida kan se så fräscha och bekväma ut, jag känner mig som ett...vrak.. redan nu och delar av värdigheten börjar redan krackelera. (efter hostattacken igår kväll.. Herregud)

Sen är ju hjärnan helt ur funktion, det är inte mkt som funkar i hjärnan. Jag är som i en egen liten bubbla, helt glömsk från omvärlden och funderades på min egen framtid.

****
I dag ska vi åka och kika på en fåtölj, vi ska ta bort en del av soffan (liggdelen) och minska den och ersätta med en fåtölj. Min rygg klarar inte riktigt av denna nersuttna soffa just nu och jag längtar efter en skönt ryggvänlig fåtölj med fotpall. Billig ska den vara också.

Sen blir det film i kväll, men utan den 12 godisarna utan en liten påse chips på 40 gr (ni vet dem som ser ut som provpåsar). Det är vad min mage klarar just nu..

****
Sen måste vi köpa en ny transportbur, det har hänt en olycka i den ena. Så den överlevde inte heller tvätten så det blir att köpa en ny.

Kvällsmys med Robban

Kommentarer

 1. Låter som om det kan vara ligamenten som gör ont. Är det ner mot ljumskarna och kring bröstkorgen? Vore inte så konstigt eftersom magen växer så!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis så är det!

   Otrevligt :( Men bra att saker växer å andra sidan :)

   Radera
 2. Jag älskar känslan av att leva i en egen bubbla. Man behöver inte på samma sätt bry sig om allt som händer runt omkring utan har sin egen värld, sin egen planering och en helt egen agenda. Allt annat är oviktigt!
  Lycka till!
  Tina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så är det, men man har ju ingen koll då :)

   Radera
 3. Hallå,

  Vi är här igen för att köpa njure för våra patienter och de har kommit överens om att betala bra summa pengar till alla som vill donera en njure för att rädda dem och så om du är intresserad av att vara en givare eller om du vill spara ett liv, du ska skriv oss på e-post nedan.

  Detta är en möjlighet för dig att bli rik okej, vi försäkra och Garantera dig 100% säker transaktion med oss, kommer allt att ske i enlighet med lagen guilding njurdonatorer.
  Så slösa inte mer tid, vänligen skriva oss på irruaspecialisthospital20@gmail.com

  Irrua Specialist universitetssjukhus.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Vidrig helg :(

Incidenter på dagis

Viktiga händelser och mindre kärlek